Meteoroloji saat vererek uyardı: Sıcaklıklar zirveyi görecek

Meteoroloji saat vererek uyardı: Sıcaklıklar zirveyi görecek

Meteoroloji Genel Müdürlü, hafta ortasından itibaren Marmara, Ege ve Akdeniz'de sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkacağını açıkladı. Açıklamada, sıcaklıklar nedeniyle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşayan, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye sıcak hava dalgasına girmeye hazırlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlü, hafta ortasından itibaren Marmara, Ege ve Akdeniz'de sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkacağını duyurdu.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 5-10 derece, diğer bölgelerde 2-6 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Sıcak hava dalgası nedeniyle, Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşayan, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

Önümüzdeki günlerde bazı illerde beklenen sıcaklıklar şöyle:

Ankara 31-35, İstanbul 32-36, İzmir 36-40, Edirne 37-41, Çanakkale 36-39, Muğla 36-40, Adana 38-42, Antalya 37-43, Kayseri 30-32.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN