Meteoroloji tarih verdi! Resmen donacağız! O illerde sıcaklık ciddi derecede düşecek…

Meteoroloji tarih verdi! Resmen donacağız! O illerde sıcaklık ciddi derecede düşecek…

Meteorolojiden peş peşe uyarı gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Türkiye için önemli bir tarihi duyurdu! O tarih için uyarı verdi. Bu illerde sıcaklık ciddi derecede düşecek! Resmen donacağız! Isıtıcılarınızı açın…

Son zamanlarda sık sık uyarı veren meteoroloji bugün yeni bir uyarı verdi. Meteorolojinin verdiği o tarihte Türkiye genelinde önemli bir hava değişikliği yaşanacak.

RUSYA ÜZERİNDEN GELİYOR

bingolde-dondurucu-soguk-buz-sarkitlari-15-metreyi-asti-e5feb117.jpg

Gözler okulların açılacağı tarihe yönelmişken meteoroloji o güne dair bir uyarı yaptı. Meteoroloji kaynakları 11 Eylül Pazartesi günü hava durumu hakkında açıklama yaptı. 11 Eylül’de Rusya üzerinden Türkiye’ye serin hava geleceği bildirildi. Meteorolojinin duyurusuna göre özellikle geceleri serin olacak. İstanbul’da gündüzleri 25 derecelere, geceleri ise 18 derecelere kadar düşecek. Ankara ise gece 9 dereceyi görecek.

ÜLKE GENELİNDE 11 EYLÜL HAVA DURUMU

11 Eylül Pazartesi günü Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bildirdiğine göre; Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu seyrederken Ege ve Akdeniz’de sağanak yağışlar bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN