Meteoroloji uyardı: 5 bölgede sağanak alarmı!

Meteoroloji uyardı: 5 bölgede sağanak alarmı!

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısında sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son değerlendirmelerde; yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Tokat çevreleri ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bilgisi paylaşıldı.

İstanbul'da sabah saatlerinde sağanak yağmur etkili olmaya başladı. Sağanak yağış, İstanbul'un birçok ilçesinde devam ediyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SICAKLIK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, doğu bölgelerde mevsim normallerinin 4-6 derece, diğer yerlerde 1-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın kuzey kesimlerde kuzeyli, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

2 EYLÜL 2022 CUMA GÜNÜ

1-002.jpg

3 EYLÜL 2022 CUMARTESİ GÜNÜ

2-005.jpg

4 EYLÜL 2022 PAZAR GÜNÜ

1-003.jpg

5 EYLÜL 2022 PAZARTESİ GÜNÜ

1-004.jpg

6 EYLÜL 2022 SALI GÜNÜ

1-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN