Meteoroloji uyardı: Şimdi de Karadeniz'de alarm

Meteoroloji uyardı: Şimdi de Karadeniz'de alarm

Kırklareli ve İstanbul'da yaşanan sel olayının ardından Meteoroloji tarafından Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri için kuvvetli, gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınayla ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Trabzon'un doğusu, Rize il geneli ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. Kıyı kesimlerinde ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınalar gibi olumsuzluklar yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

4-004.jpg

KIRKLARELİ VE İSTANBUL'DA SEL FELAKETİ

son zamanlarda İstanbul ve Kırklareli gibi birçok şehir, şiddetli yağışların neden olduğu sel felaketleriyle mücadele ediyor. İstanbul'da birçok semtte yaşanan sel felaketleri, hayatı felç etti ve birçok ev ve iş yerinin zarar görmesine neden oldu.

3-005.jpg

Kırklareli ve İstanbul'da etkili olan şiddetli yağışlardan dolayı oluşan sel sonucunda hayatını kaybeden vatandaşların olması Karadeniz bölgesindeki halkın, meteorolojiden gelen uyarıları dikkate almasına neden oldu. Vatandaşlar uyarı sonrası gerekli önlemleri almaya çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN