Meteoroloji uzmanından İstanbul için kritik uyarı! Hafta sonu planlarına dikkat

Meteoroloji uzmanından İstanbul için kritik uyarı! Hafta sonu planlarına dikkat

İstanbul, baharın gelmesiyle birlikte daha ılıman hava koşullarının keyfini sürmeye başladı. Bu dönemde, hava durumu tahminleri de vatandaşlar için büyük önem taşıyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul için hafta sonu hava durumu tahmininde bulunarak dikkat çeken bir duyuru yaptı

Orhan Şen’in paylaşımına göre, İstanbul’da hafta sonu hava sıcaklıklarının 21-22°C civarında olması bekleniyor. Ayrıca, hafta sonu sıcaklıkların 1-2 derece daha artarak güneşli bir havanın hakim olacağı öngörülüyor. Şen, önümüzdeki 4-5 gün boyunca yağış beklenmediğini de belirtti.

ANKARA VE İZMİR İÇİN DE TAHMİNLER PAYLAŞILDI

Orhan Şen, Ankara ve İzmir için de hava durumu tahminlerinde bulundu. Ankara’da yağış beklenmediğini ve sıcaklıkların 21-22°C civarında olacağını belirtti. İzmir’de ise açık ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor; sıcaklıkların ise 25-26°C civarında olacağı tahmin ediliyor.

Hafta sonu için plan yapacak İstanbul, Ankara ve İzmir sakinlerinin bu hava durumu tahminlerini dikkate almaları öneriliyor. Güneşli ve ılıman hava, baharın tadını çıkarmak için ideal koşullar sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN