Meteorolojiden 5 ile uyarı geldi! Çiftçiler dikkat: Zirai don geliyor

Meteorolojiden 5 ile uyarı geldi! Çiftçiler dikkat: Zirai don geliyor

Ülke genelini etkisi altına alan soğuk havalar devam ediyor. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü 5 ile ve çevresine zirai don uyarısında bulundu. Meteoroloji yetkilileri, zirai don olaylarına karşı tedbirlerin alınmasını söyledi. Çiftçiler dikkat! Zirai don geliyor...

Ülke genelinde devam eden soğuk hava dalgası etkisini gün geçtikçe artırıyor. Baharın gelişini beklerken ülkenin dört bir yanından yeniden kış mevsimi yaşanıyor.

5 İLE ZİRAİ DON UYARISI VERİLDİ

Meteorolojiden zirai don uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman çevrelerinde zirai don riski uyarısı yapıldı. Vatandaşların bu bölgelerde ortaya çıkabilecek orta derecede yer yer zirai don olaylarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

Meteoroloji yetkilileri, tarım ve bahçe ürünlerinin zarar görmemesi için çiftçilerin bu uyarıya dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Ziraat alanlarında oluşabilecek zararların önlenmesi için vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN