Meteorolojiden bir dönem sona erdi uyarısı! Herkes tedbirini alsın: Kış geri döndü

Meteorolojiden bir dönem sona erdi uyarısı! Herkes tedbirini alsın: Kış geri döndü

Ağustos ayında etkili olan sıcak hava dalgası Eylül ayı ile birlikte yerini soğuk havalara bırakmış durumda. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte sıcaklıklar 3-4 derece birden düşerken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Herkes önlemini alsın, kara kış geliyor. O tarihte fırtına kopacak!

Eylül ayı ile birlikte soğuk havalar tüm yurtta etkisini göstermeye başladı. Yağışlar bölge bölge yayılırken sıcaklıklar hızla düşmeye devam ediyor. Vatandaşlar ise 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek? Sıcaklıklar düşmeye devam edecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Herkes önlemini alsın, o tarihte göz gözü görmeyecek. Uzman isimler peş peşe uyardı. Kara kış geliyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı rapora göre yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyıları, Ege'nin güneyi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in doğu kıyıları, Orta Karadeniz kıyı illeri ve Trabzon'un iç kesimleri ile Rize ve Artvin kıyıları ile Iğdır ve Ağrı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-09-11t090023-798.jpg

KUVVETLİ RÜZGARLAR GELİYOR

Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

UZMANLAR TARİH VERİP UYARDI: HERKES TEDBİRİNİ ALSIN, KARA KIŞ GERİ DÖNDÜ!

Hava durumu raporlarıyla sık sık gündeme gelen Hava Forum, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. Soğuk havaların Eylül ayı itibariyle geldiğini belirten uzmanlar, "Artık geceleri cam açık yatma dönemi bitiyor. Yurdun büyük bir kısmında havalar artık geceleri serin olacak." uyarısında bulundu.

fdfdfd-2023-09-11t090054-042.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h1-001.png
12 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h2-001.png
13 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h3-001.png
14 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h4-001.png
15 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ

h5-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN