Meteoroloji’den Doğu Karadeniz için kar yağışı uyarısı! 20 santim üzerinde kar yağacak bölgeler tek tek açıklandı

Meteoroloji’den Doğu Karadeniz için kar yağışı uyarısı! 20 santim üzerinde kar yağacak bölgeler tek tek açıklandı

Türkiye’nin beklediği müjde Doğu Karadeniz’e geldi. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Doğu Karadeniz için kar yağışı uyarısı yapılırken, 20 santim üzerinde kar yağacak bölgeler de tek tek açıklandı. İşte o bölgeler…

ESMAGÜL KOÇAK | KARAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada yarın için Doğu Karadeniz bölgesine yağış alarmı verdi. Bu kapsamda yağışlar Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Artvin’in kuzey kesimlerinde ise çok kuvvetli yağmurla sağanak şeklinde bekleniyor.

Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in 600-800 metre üzeri rakımlı yerlerinde kuvvetli kar ile karışık yağmur ve kar, Artvin’in kuzey iç kesimlerinde (Arhavi’nin iç kesimleri, Murgul, Borçka) yoğun kar yağışı (20 cm ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

meteoroloji-dogu-karadeniz-bolgesi-kar-uyarisi.jpg

TEDBİRLİ OLUN

Meteoroloji açıklamasında ayrıca sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kar yağışının etkili olacağı bölgelerde buzlanma ve don olayıyla bölgenin yüksek ve dağlık kesimlerinde tipi şeklinde kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda da uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN