Meteoroloji'den flaş uyarı! Fırtına ve sağanak kapıya dayandı

Meteoroloji'den flaş uyarı! Fırtına ve sağanak kapıya dayandı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara ve Ege'nin bazı kesimleri için fırtına ve sağanak uyarısında bulunuldu. Yağışların bu geceden itibaren etkili olacağı ifade edildi

Meteoroloji fırtına ve kuvvetli yağışın kapıya dayandığına dikkat çekti. Kıyı Ege ve Marmara'nın batısı için fırtına ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

İŞTE METEOROLOJİ'NİN KRİTİK AÇIKLAMASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, gece saatlerinden sonra Çanakkale ile Balıkesir'in batı ilçelerinde, yarın sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, öğleden sonra İzmir ve Aydın çevreleriyle Manisa'nın batısında kuvvetli, Balıkesir'in batı ilçeleri, Çanakkale'nin güneydoğusu ile Muğla'da çok kuvvetli ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Rüzgarın da güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

İşte Meteoroloji'nin haftalık hava tahmini raporu...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN