Meteoroloji'den itiraf: Bu yağış hepimizi ters köşe yaptı! Yeni uyarı geldi... Kat be kat fazlası yağdı yağmaya devam edecek

Meteoroloji'den itiraf: Bu yağış hepimizi ters köşe yaptı! Yeni uyarı geldi... Kat be kat fazlası yağdı yağmaya devam edecek

Uzun zamandır beklenen yağışlı havalar kendisini göstermeye başladı. Bazı bölgelerde sağanak yağışlar afetlere neden olurken meteorolojiden yeni bir itiraf geldi. Bu yağış hepimizi ters köşe yaptı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarı yaparak çok kuvvetli yağışların beklendiğini açıkladı.

Son yılların en sıcak yaz mevsimini atlattıktan sonra yağmurlara kavuşmamız biraz zaman aldı. Lakin geçtiğimiz günlerde etkisini göstermeye başlayan sağanak yağışlar hem mevsimin gerekliliğini yerine getirirken hem de barajların dolması için oldukça önem arz ediyor. Meteorolojik kaynaklar, yağışlara ilişkin sık sık uyarılarda ve açıklamalarda bulunurken Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarı ile yağışlara ilişkin açıklama yaptı.

4.jpg4-001.jpg

GECE 2’DE BAŞLAYACAK

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, bu gece 2’de İstanbul Boğazı’nın güneyi, Avrupa Yakasının güneydoğusu ve Anadolu Yakasının güneyinin oldukça kuvvetli yağış alacağını açıkladı.

Ökten, Paylaşımının devamında bu yağışın hem kendisini hem de tüm Meteoroloji camiasını ters köşe yaptığını belirterek şunları ifade etti:

“Bu cephenin gücü, kendim dahil, tüm meteoroloji camiası ve meteoroloji modellerini ters köşe yapmıştır. Beklediğimizin kat be kat fazlası yağdı ve yağmaya devam ediyor...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN