Meteorolojiden o ile sel uyarısı! O saatlerde çok sert gelecek: Önleminizi alın...

Meteorolojiden o ile sel uyarısı! O saatlerde çok sert gelecek: Önleminizi alın...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü o il için uyarı verdi! O saatlerde çok sert gelecek! Beklenen sağanak yağışların sel ve su baskını gibi olumsuzluklar getirebileceği uyarısı verildi! Önleminizi alın...

Kasım ayının gelmesiyle birlikte ülke genelinde yağış uyarıları verilmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 Kasım Perşembe günü için Manisa'da gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

ANİ SEL VE SU BASKINI UYARISI VERİLDİ

manisa-icin-saganak-yagis-uyarisi-95471.webp

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği ve beraberinde ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzlukları getirebileceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Manisa için yaptığı uyardı bu ifadeleri kullandı: "Manisa il genelinde yarın (02.11.2023 Perşembe günü) sabah saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Yağışların sabah 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında etkili olması bekleniyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN