Meteoroloji'den 'tedbirli olun' uyarısı! Samsun, Ordu ve Tokat dikkat: Bugün başlayacak asıl darbeyi yarın vuracak

Meteoroloji'den 'tedbirli olun' uyarısı! Samsun, Ordu ve Tokat dikkat: Bugün başlayacak asıl darbeyi yarın vuracak

Kış severleri sevindirecek haber! Sıcak havalardan nihayet kurtuluyoruz. Meteoroloji "tedbirli olun” uyarısında bulundu! Samsun, Ordu, ve Tokat dikkat! Bugün başlayacak, yarın asıl darbeyi vuracak! Önlemlerinizi alın...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten önümüzdeki günler için Samsun, Ordu ve Tokat’ı ilgilendiren önemli bir hava durumu bilgisi paylaştı. Ökten’in tahminlerine göre bu bölgelerde önemli hava değişiklikleri bekleniyor.

YAĞIŞ İÇİN TARİH VERİLDİ

64228b67214ed83204d5ab2f.jpg

Samsun, Ordu ve Tokat illerinde hava durumu, bu gece itibarıyla değişmeye başlayacak. İlerleyen saatlerde rüzgarlar hızlanacak ve bulutlar yoğunlaşacak. Yarın (Pazar) ve Pazartesi günü bu bölgelerde yağışlar etkili olacak. Ökten bölge halkını tedbirli olması konusunda uyardı.

“TEDBİRLİ OLUNMALI”

62729c16d265a21b98967cdd.jpg

Kerem Ökten’in bölgede beklenen hava durumu değişikliğini “Samsun, Ordu ve Tokat'ta bu geceden itibaren havalar hareketleniyor. Yarın (Pazar) ve Pazartesi yağışlar etkili olacak. Tedbirli olunmalı...” şeklinde ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN