Meteorolojiden ülke geneline önemli uyarı! Ekstrem bir süreç bizleri bekliyor...

Meteorolojiden ülke geneline önemli uyarı! Ekstrem bir süreç bizleri bekliyor...

Art arda uyarılar veren meteoroloji bu kez tüm Türkiye’ye uyarıda bulundu! Zor günler yaklaşıyor. O hareketler başladı! Ekstrem süreç bizleri bekliyor! Bütün Türkiye etkilenecek...

Art arda gelen meteorolojik uyarılara biri daha eklendi. Bu kez bütün Türkiye’yi etkisi altına alacak bir hava hareketi yaklaşıyor. Meteorolojik kaynaklar İyon Denizi üzerinde Yukarı Seviye Alçağı (ULL) dönüş hareketine başladığını ve ilerleyen günlerde Orta Akdeniz’e ilerlediğini söyledi.

EKSTREM BİR SÜREÇ BİZLERİ BEKLİYOR

opera-anlik-goruntu-2023-09-05-163006-twitter-com.png

Hawaeather adlı meteoroloji sayfası üzerinden yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: “İyon denizi üzerinde Yukarı Seviye Alçağı (ULL) dönüş hareketine başladı ilerleyen günlerde normallerin 2-3 derece üstünde olan Orta Akdeniz'e doğru ilerleyip Akdeniz Kasırgası (Medicane) dönüşmesi bekleniliyor. Ekstrem bir süreç bizleri bekliyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN