Meteorolojiden yeni uyarı geldi! Öğle saatlerinde etkisini artıracak, ani sel ve su baskınlarına dikkat

Meteorolojiden yeni uyarı geldi! Öğle saatlerinde etkisini artıracak, ani sel ve su baskınlarına dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok bölgeye tek tek uyarı vermeye devam ediyor. Bu kez uyarı o ilimize geldi. Planlarınızı gözden geçirin, öğle saatlerinde etkisini artıracak! Ani sel ve su baskınlarına dikkat...

Nisan ayının başından bu yana ülke genelinde yüksek devam eden hava sıcaklıkları aniden düşmeye başladı. Meteoroloji arka arkaya uyarılar verirken bir yenisi de Bayburt ve çevresine geldi.

METEOROLOJİ'DEN UYARI!

Ülkemizde Sıcaklıkla Soğuk Hava Savaşı! Meteoroloji Uzmanı Uyarıda Bulundu!

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: “02 Mayıs 2024 Perşembe günü Bayburt ve çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Beklenen kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN