Milli Eğitim Bakanlığı (MEB-İlksan) 20 memur alımı ilanı ve başvuru şartları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB-İlksan) 20 memur alımı ilanı ve başvuru şartları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB-İlksan) kamuya alınacak 20 memur ilanını yayınladı. MEB-İLKSAN memur alımı ilanı başvuru tarihleri ve başvuru şartları neler, başvuruyu nereye yapmak lazım, KPSS'den kaç puan gerekiyor, İŞKUR üzerinden alım olacak mı sorusunun cevapları haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB-İLKSAN) kamuya 20 memur alıcağına dair merak edilen ilanı yayınladı. MEB memur alımı KPSS puanı ve İŞKUR başvuru kanalıyla gerçekleşecek. Memur alım tarihleri ne zaman, memur alım ilanına başvurmak için KPSS'den kaç puan almak gerekiyor, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB-İLKSAN) memur alımları için hangi tarihler arasında nereye nasıl başvuru yapılacak merak ediliyor.

Memur olmak isteyenler için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan güzel bir iş kapısı açıldı. En düşük memur maaşı 4 bin 837 lirayken Ocak zam farkıyla 6 bin 312 liraya yükseliyor.

memur.jpg

MEB MEMUR ALIMI İLAN BAŞVURULARI İŞKUR DUYURUSU

Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR iş ilanları duyurusu geldi. İLKSAN İŞKUR üzerinden yayınladığı ilana göre MEB hali hazırdaki kurum kadrosuna takviye ve güçlendirmek amacıyla 20 yeni memur alımı yapacak.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) farklı kadrolarda farklı unvanlarda memur alımı yapıyor. Başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır. MEB Bazı kadrolarda KPSS aranırken bazı kadrolarda KPSS şartı aranmamaktadır.

İLKSAN MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kadroların özel şartlarını taşımak,

Sandık, Sandığa bağlı tüm birimler ile işletme ve iştiraklerde bulunduğu pozisyona eşdeğer statüde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek.

DEVLET MEMUR ALIMI KADROLARIN ÖĞRENİM ŞARTLARI

memur-1.jpg

Uzman Yardımcısı;

En az lisans düzeyinde İktisat, İşletme, Maliye, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Aktüerya Bilimleri bölümlerinden mezun olmak,

VERİ GİRİŞ KONTROL İŞLETMENİ

En az ön lisans düzeyinde Bilgi Yönetimi bölümlerinden mezun olmak,

YAZILIM KOORDİNATÖRÜ

En az lisans düzeyinde Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,

YAZILIM GELİŞTİRİCİSİ

En az lisans düzeyinde Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,

İLKSAN PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHLERİ

Başvuru yapacak adaylar başvurularını 14 Mart 2022 ile 23 Mart 2022 tarihinde İŞKUR üzerinden yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar İŞKUR internet adresi üzerinden giriş yaparak iş ilanları sayfasından işyeri türünü kamu seçerek veya aşağıda verdiğimiz ilan numarasını yazarak çıkan ilanlara başvuruda bulunabilirler.

İLKSAN KAMU PERSONELİ ALIMI KADRO DAĞILIMI

1 Yazılım Koordinatörü,

1 Yazılım Geliştiricisi,

16 Uzman Yardımcısı,

2 Veri Giriş Kontrol İşletmeni,

Yazılım Koordinatörü İş İlanı Numarası: 00006626529.

Yazılım Geliştiricisi İş İlanı Numarası: 00006626533.

Uzman Yardımcısı İş İlanı Numarası: 00006627143.

Uzman Yardımcısı İş İlanı Numarası: 00006627150.

Uzman Yardımcısı İş İlanı Numarası: 00006627166.

Uzman Yardımcısı İş İlanı Numarası: 00006627267.

Veri Giriş Kontrol İşletmeni İş İlanı Numarası: 00006627294

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN