Millî Savunma Bakanı Akar, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Millî Savunma Bakanı Akar, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile İstanbul’da görüştü. Stoltenberg, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşecek.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile İstanbul’da bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, ülkemize ziyaret gerçekleştiren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile İstanbul’da bir araya geldi." denildi.

Stoltenberg bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşecek.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün Stoltenberg ile bir araya gelmişti.

Stoltenberg dün, “Finlandiya ve İsveç Türkiye ile yaptıkları mutabakatı hayat geçirmekte ve terörle mücadele güçlü ortaklar olarak her şekilde müttefiklerinin yanında olduklarını ve uzun vadede Türkiye ile güvenlik endişeleri için iş birliği yapmaya güvenli ve kararlı olduklarını gösterdi. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'nun tam üyesi olarak kabul edilmelerinin zamanı geldi" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN