Milyonlarca emekli bu haberle çifte bayram yaşayacak! Emekli bayram ikramiyeleri erken tarihe çekildi: SSK-Bağ-Kur...

Milyonlarca emekli bu haberle çifte bayram yaşayacak! Emekli bayram ikramiyeleri erken tarihe çekildi: SSK-Bağ-Kur...

Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte gözler emekli bayram ikramiyelerine çevrilmiş durumda. Milyonlarca emekli ve EYT'lilerin alacağı bayram ikramiyeleri 2.000 TL'ye yükseltirken herkesi sevince boğan haber geldi. Ödemeleri erken tarihe çektiler! Bu tarihlerde ödemeler başlayacak. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 emekli bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? İşte SSK- Bağ-Kur Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih listesi...

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi. Bayram ikramiyeleri erkenden yatırılacak. Milyonlarca emekli ve EYT'linin beklediği zamlı ikramiyelerin hesaplara yatış tarihi belli oldu. Emekliler çifte bayram yaşayacak. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 emekli bayram ikramiyeleri ne kadar? Bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte SSK- Bağ-Kur Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih...

hghghghg-52.jpg

SON DAKİKA: EMEKLİ MAAŞI VE İKRAMİYE ÖDEMELERİ YARIN BAŞLIYOR

SSK kapsamında aylık alan emeklilerin maaşları ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri yarın ödenmeye başlayacak. Ödeme günü 17, 18, 19, 20 olan vatandaşların emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri 14 Nisan'da (yarın) hesaplarına yatırılacak.

ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

SSK kapsamında aylık alanların aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri;

  • Ödeme günü 17, 18, 19, 20 olanların 14 Nisan'da,
  • Ödeme günü 21, 22, 23 olanların 15 Nisan'da
  • Ödeme günü 24, 25, 26 olanların 16 Nisan'da yapılacak.

Bağ-Kur kapsamında aylık alanların aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri;

  • Ödeme günü 25 ve 26 olanlara 17 Nisan'da
  • Ödeme günü 27 ve 28 olanlara 18 Nisan'da ödenecek.

hghghg-81.jpg

EYT'LİLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK MI?

Düzenlemeden EYT'ller de yararlanacak. EYT düzenlemesinin yürürlüğe girmesi sonrası emekliler nisan ayından itibaren maaşlarını almaya başlayacak. Ayrıca bayram ikramiyesi de hak kazanacaklar.

ghhghgh-9.jpg

2023 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE KADAR OLDU?

Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında yapılan ikramiye ödemeleri 1100 lira olarak yapılıyordu. 2023 yılında geçerli olan emekli bayram ikramiye tutarı ise açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye bayram ikramiyesinin 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN