Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! Metro, tramvay, otobüs, vapur… Sadece o kişiler için geçerli olacak

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! Metro, tramvay, otobüs, vapur… Sadece o kişiler için geçerli olacak

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara toplu taşıma müjdesi verildi. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklama doğrultusunda toplu taşıma kullanan vatandaşların ücretsiz ulaşım sağlayacağı belirtirdi. O saat aralığında herkes ücretsiz kullanacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

2023 yılına geride bırakmaya saatler kala İstanbullu vatandaşları sevindiren açıklamalarda gelmeye devam ediyor. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yılbaşı gecesinde bazı metro, tramvay ve füniküler hatlarının gece saatlerinde de çalışmaya devam edeceği bildirildi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK

2024 yılının ilk resmi tatili olan 1 Ocak Pazartesi günü yalnızca kişiselleştirilmiş İstanbul kart sahiplerinin entegrasyonu dahil edilen İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurlarında ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ücretsiz ulaşım sağlayabileceği bildirildi.

Image

METRO İSTANBUL AÇIKLADI

Metro İstanbul yılbaşına özel sefer düzenlemesine giderken sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece seferlerimiz M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek."

“T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarında ise seferlerin saat 02.00'ye kadar uzatıldığı kaydedilen açıklamada, "1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için seferlerimiz ücretsizdir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN