Milyonların beklediği o müjde geldi! Ünlü Meteorolog Hüseyin Öztel tek cümleyle açıkladı: "O gün serinlik geliyor"

Milyonların beklediği o müjde geldi! Ünlü Meteorolog Hüseyin Öztel tek cümleyle açıkladı: "O gün serinlik geliyor"

Milyonlara müjdeyi ünlü meteorolog Hüseyin Öztel tek kelimeyle açıkladı! "O gün serinlik geliyor" diyerek milyonların beklediği haberi duyurdu.

Türkiye'yi etkisi altına alan ve adeta nefes aldırmayan kavurucu sıcak hava dalgasından bunalan milyonlarca vatandaşa beklenen müjdeli haber, ekranların sevilen yüzü Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel'den geldi. Öztel, sosyal medya hesabından yaptığı kısa ve net paylaşımla, bu "ateş gibi" günlerin sona ereceği tarihi açıkladı.

"BU SICAKTA UZUN CÜMLE KURULMUYOR" DİYEREK MÜJDEYİ VERDİ!

İstanbul'da sıcak hava dalgası! Yarın o ilçede termometreler 41 dereceyi gösterecek! İşte 23 Temmuz 2025

Ülke genelinde hissedilen bunaltıcı sıcakların etkisini esprili bir dille ifade eden Hüseyin Öztel, paylaşımına "Bu sıcakta uzun cümle bile kurulmuyor. Dinleyene ayrı zulüm, haklar helal edilse" sözleriyle başladı. Milyonların hislerine tercüman olan bu ifadenin ardından ise herkesin duymak istediği o haberi verdi:

"Kısaca cuma gününü bekliyoruz, serinlik geliyor bu ateşin ardına."

"ATEŞ GİBİ" GÜNLERE VEDA... CUMA'DAN İTİBAREN RAHAT NEFES ALACAĞIZ

Prof. Dr. Orhan Şen ve diğer uzmanların da uyardığı gibi, Türkiye özellikle Salı ve Çarşamba günlerini rekor sıcaklıklarla geçiriyor. Hissedilen sıcaklıkların İstanbul'da 44, İzmir'de 45 dereceleri bulduğu bu zorlu günlerin ardından Hüseyin Öztel'in bu "Cuma" işareti, adeta bir umut ışığı oldu.

Hüseyin Öztel o sırrı açıkladı! "Nefes Alamıyoruz" dediğimiz o nem neden gitmiyor? İşte sebebi ve bitiş

Öztel'in öngörüsüne göre, Çarşamba ve Perşembe günleri de sıcak havanın etkisini sürdürmesinin ardından 25 Temmuz Cuma gününden itibaren hava kütlesi değişmeye başlayacak ve bunaltıcı sıcaklar yerini daha serin ve mevsim normallerine yakın bir havaya bırakacak.

DAYANIN, CUMA KAPIDA!

Bu müjdeli haber, sıcak hava dalgasının en tepe noktasında olan ve özellikle geceleri bile uyumakta zorlanan vatandaşlar için büyük bir moral oldu. Uzmanlar, Cuma gününe kadar özellikle öğle saatlerinde (11:00-16:00 arası) dışarı çıkılmaması, bol sıvı tüketilmesi ve risk gruplarında bulunanların (yaşlılar, çocuklar, kronik hastalar) kendilerini korumaları gerektiği yönündeki uyarılarını yineliyor.

Milyonlarca insan şimdi, iki gün daha sabredip Hüseyin Öztel'in müjdesini verdiği Cuma günkü serinlemeyi beklemeye başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN