Müge Anlı canlı yayınında akıl almaz itiraf! Günlerdir kayıp adamın katili en yakın arkadaşı çıktı! "Karımın fotoğrafını görünce

Müge Anlı canlı yayınında akıl almaz itiraf! Günlerdir kayıp adamın katili en yakın arkadaşı çıktı! "Karımın fotoğrafını görünce

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Mustafa Hakkulu'nun ölümüne ilişkin dosya ele alındı. Adana'da dere yatağında cansız bedeni bulunan 3 çocuk babası talihsiz adamın ensesinden silahla vurulduğu belirlendi. Mustafa Hakkulu'nun arkadaşı canlı yayında cinayeti işlediğini itiraf etti. İşte detaylar...

ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı Tatlı Sert programında, kayıp Mustafa Hakkulu'nun dosyası incelendi. Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık Çarşamba gününden beri haber alınamayan Mustafa Hakkulu'na dair canlı yayında kötü bir gelişme yaşandı. Talihsiz adam kaybının 12. gününde dere yatağında ensesinden vurulmuş halde buldu.

Olay, Adana'nın Kozan ilçesinde akşam saatlerinde Postkabasakal Mahallesi’nde gerçekleşti. Tarladan evine giden çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi gördü. İhbarın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası cesedin, 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’na ait olduğu tespit edildi.Başından tabancayla vurulduğu saptanan Hakkulu’nun cansız bedeni Kozan Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

mufg.jpg

CANLI YAYINDA GERGİNLİK

Müge Anlı'nın, canlı yayında Mustafa Hakkulu'nun cinayete kurban gittiğini açıklamasının ardından stüdyo karıştı. Acılı aile isyan etti. Stüdyonun karışmasının ardından Müge Anlı olaya ilişkin VTR'nin verilmesini isteyerek "Biraz sakinleşelim" açıklamasında bulundu.

VTR sonrası da gerginlik devam etti. Acılı aile stüdyoyu birbirine kattı. Sesin alındığı yayında daha sonra görüntü de alındı. Mustafa Hakkulu'nun fotoğrafı ekrana yansıtıldı.

anli.jpg

CANLI YAYINDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olay günü Mustafa Hakkulu’nu son gören isimlerden biri olan arkadaşı İsa, canlı yayında cinayeti işlediğini itiraf etti.

CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

İsa, olay günü Mustafa Hakkulu ile yeniden buluştuklarını ve alkol aldıklarını, o sırada elinde telefonda eşinin fotoğraflarını gördüğünü ve Hakkulu’nun eşiyle beraber olmak istediğini bu sebeple çıkan tartışma sonucunda Hakkulu’nu öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Hakkıkulu'nun arkadaşı gözaltına alındı.

anlif.jpg

NE OLMUŞTU?

Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık Çarşamba günü esrarengiz şekilde kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'ndan haber alamayan ailesi, Müge Anlı'dan yardım istedi. Aile, 150 bin TL ile kaybolan oğullarının akıbetini öğrenmek istedi. Genç adamın eski eşi Bengül Güvenç şüphelerin odağında yer aldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN