Müge Anlı daha fazla içinde tutamadı! Rahmi Özkan’a da yapılmaz! “Edep Yahu”

Müge Anlı daha fazla içinde tutamadı! Rahmi Özkan’a da yapılmaz! “Edep Yahu”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündemdeki sıcaklığını koruyor. TikTok uygulamasında tanıştı İsmail ile mesajlaşarak aşık olan Eda canlı yayında kaçacak delik bulamadı. Rahmi Özkan'a gelen mesajlara tepki gösteren Müge Anlı "Edep yahu!" ifadelerini kullandı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan o dakikalar…

Her gün farklı bir olay ile ekranda yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine gündemden düşmüyor. TikTok uygulaması üzerinden tanıştığı kişiye aşık olan Eda canlı yayında fena halde sıkıştı. Eda'nın annesine Eda'nın İsmail'e yapıştığını belirterek anneye uyarıda bulundu. İsmail'in askere gideceğini söylediğine dair videolar yayınladığını belirten Müge Anlı Eda'nın ise, 'Ben senin asker yarin olayım' diye mesaj attığında söyledi. Daha sonra Rahmi Özkan'a Gelen mesajlara değinen Müge Anlı olaya tepki göstererek “Edep Yahu” ifadelerini kullandı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan o dakikalar…

EDA KAÇACAK YER BULAMADI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan İsmail ve Eda aşkı yeni yayında da tartışılan konular arasında yer alıyor. Düğünü yapılan ancak resmi nikahları bulunmayan çiftin Ayrılık kararı ekran başındakileri şaşırtırken kayınvalidesini annesinden daha fazla sevdiğini belirten Eda herkesi şoke etti. Eda'nın 13 ay boyunca birlikte yaşadığı İsmail'den ayrılmasının temel nedenlerini değerlendiren Müge Anlı dikkat çeken ifadeler kullandı.
muge-anli-ismail-eda.jpg

BU TOPLUM NEREYE GİDİYOR?

TikTok'tan tanıştığı İsmail ile 13 aydır birlikte olan Eda saplantılı bir aşık olarak görülürken Müge Anlı Eda'nın attığı "Senin asker yarin olayım mı" mesajı da değildi Biraz edep ya hu ifadelerini kullanan Müge Anlı “Bu toplumu nereye götürmeye çalışıyorsunuz" sözleriyle tepki gösterdi.

muge-anli-eda-koseye-sikisti.jpg

RAHMİ ÖZKAN'A GELEN MESAJLAR ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Müge Anlı benzer bir durumun Rahmi Özkan içinde geçerli olduğunu belirtti. Bu tarz mesajların Rahmi Özkan'a da atıldığını vurgulayan Anlı, yaşadığı şaşkınlığı bir kez daha dile getirdi. Rahmi Özkan'ın evli olduğuna değinen Müge Anlı, içindekileri daha fazla tutamayarak "Rahmi Özkan'a da mesaj atıyorsunuz, bu adam 50 yıllık evli biraz edep!" dedi.

muge-anli-rahmi-ozkan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN