Müge Anlı ve Esra Erol'un fişi çekiliyor! Kadın programlarına yasak: Toplum ahlakını bozma gerekçesiyle...

Müge Anlı ve Esra Erol'un fişi çekiliyor! Kadın programlarına yasak: Toplum ahlakını bozma gerekçesiyle...

Müge Anlı ve Esra Erol’un ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen programların resmen fişi çekiliyor! Kadın programlarına yasak gelmesi için bir adım atıldı. Hem de toplum ahlakını bozma gerekçesiyle…

ATV ekranlarında yayınlanan ve her bölümde farklı konuları ele alan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ve Esra Erol’da programı için bir iddia ortaya atıldı. Kadın programlarının yasaklanması için Milliyetçi Hareket Partisi’nden flaş bir hamle geldi. MHP, son zamanlarda kadın programlarında bir artış yaşandığını ifade ederek bir açıklamada bulundu. İşte konuya ilişkin detaylar…

KADIN PROGRAMLARININ KALDIRILMASINI İSTİYORLAR

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM Genel Kurulu’nda kadın programlarının kaldırılması yönünde bir çağrıda bulundu.

yeni-proje-1-003.jpg

Reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran, farklı olayları ekrana taşıyan ve her geçen gün sayısı artan kadın programlarının kaldırılmasını istiyorlar. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Meclis Genel Kurulu’nda bu kadın programlarına ilişkin eleştirilerde bulundu. Program ismi vermeden konuşma yapan Öztürk, programların Türk örf ve adetlerini hiçe saydığını öne sürdü.

yeni-proje-002.jpg

“TOPLUMUN GENEL YAPISINI OLUMSUZ ETKİLİYOR”

Milletvekili Öztürk, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

“Güya Türk toplumundaki mağduriyetleri, yaşanan olayları dile getirdikleri programlar ne yazık ki gençlerimizi ve toplumumuzun genel yapısını olumsuz etkilemektedir. Türk örf ve âdetlerini, İslam ahlakını hiçe sayan bu tekil olayları genele mal eden bu programların yasaklanması ve yayından kaldırılması hususunda ilgi mercileri göreve davet ediyor, toplumun bu yöndeki talebini haklı buluyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN