Müge Anlı'da stüdyo savaş alanına döndü! Yılların sunucusu bile önceden kestiremedi, bir anda ortalık karıştı

Müge Anlı'da stüdyo savaş alanına döndü! Yılların sunucusu bile önceden kestiremedi, bir anda ortalık karıştı

Milyonların severek ve büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı' nın programında büyük kavga çıktı. Ne yapacağını şaşıran Müge Anlı, güvenlik görevlilerini devreye soktu....

Milyonların severek takip ettiği Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara hızlı bir geri dönüş yapmıştı. Dün ekranlara gelen Müge Anlı programında stüdyo adeta savaş alanına döndü. Necla isimli kadın, kızı Melike ve torununun zorla bir yerde tutulduğunu iddia ederek Müge Anlı’ nın programına başvurmuştu. Olayda sözü geçen Melike ise yayın sonunda programa telefonla bağlanmıştı. Dün ise Müge Anlı programında Melike, annesi ve eşi Serdar’la yüzleşti.

273246.jpg

MÜGE ANLI'DA STÜDYO SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ! YILLARIN SUNUCU BİLE ÖNCEDEN KESTİREMEDİ, BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI

Karşı karşıya gelen taraflar arasında ise büyük bir kriz çıktı. Melike ve eşi Serdar arasındaki tartışma birden hakarete döndü. 24 yaşındaki Melike ve eşi Serdar canlı yayın esnasında birbirlerine saldırdılar. Ne yapacağını bilemeyen Müge Anlı, şoke olurken devreye de güvenlik görevlileri girdi.

000000000-hmxi.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN