Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul edildi: Birsen Polat'ı tanık ifadesi kurtardı

Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul edildi: Birsen Polat'ı tanık ifadesi kurtardı

Çocukları tarafından Müge Anlı'nın programına kayıp başvurusunda bulunulan Birsen Polat'ın evli ve iki çocuk babası şahıs tarafından alıkonulduğu ortaya çıktı. Birsen Polat, yayını ihbar kabul eden polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Şantaj ve tehditle Birsen Polat’ı zorla evde tuttuğu söylenen ve tepki dolu sözlerle kendisini canlı yayında savunmaya kalkan şahsın, incelenmek üzere telefonuna el konuldu.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın programı sezona hızlı bir girişle başladı. Programda 16 Temmuz'da Ankara'da kaybolan iki çocuk annesi 45 yaşındaki Birsen Polat'ı arayan Müge Anlı ve ekibi yayının ardından bir izleyicinin ihbarı ile harekete geçerek genç kadını buldu.

Dünkü yayında, kızıyla buluşturmayı planladığı Birsen Polat’ın röportaj yapmalarına rağmen yayına gelmediğini aktaran Müge Anlı, genç kadının telefonlarını yanıtsız bıraktığını, kaldığı adresteki ekibine de kapıyı açmadığını, ortada endişe veren bir durum olduğu bilgisini paylaştı.

EKİPLER DÜĞMEYE BASTI

Anlı’nın sıcak gelişmeyi aktarması üzerine yayını ihbar kabul eden Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğmeye bastı.

7726727.jpg

Canlı yayında, Müge Anlı’nın yönlendirdiği adrese intikal eden polis ekipleri, genç kadını ve onu evde alıkoyduğu iddia edilen şahsı evden çıkarıp emniyete götürdü.

Şantaj ve tehditle Birsen Polat’ı zorla evde tuttuğu söylenen ve tepki dolu sözlerle kendisini canlı yayında savunmaya kalkan şahsın, incelenmek üzere telefonuna el konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN