Muğlalılar dikkat 2 saat içinde aniden vuracak! AFAD'ı ve valiliği uyardı: Acilen önlem alın

Muğlalılar dikkat 2 saat içinde aniden vuracak! AFAD'ı ve valiliği uyardı: Acilen önlem alın

Muğla'ya son dakika uyarısı! Her şey 2 saat içerisinde başlayacak. AFAD ve Valiliğe peş peşe uyarılar geldi. “Acil önlem” alınmalı, çok kuvvetli geliyor. İşte Meteorolojinin o uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan güncel değerlendirmeler dikkatle aakip ediliyor. Muğlalılar sabah saatlerinde acil uyarılarla güne başladı. AFAD ve Valiliğe yapılan uyarılar kapsamında Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği aktarıldı. Her şey iki saat içerisinde gerçekleşecek. İşte Meteorolojinin o uyarısı...

MUĞLA'YA ACİL UYARI

Güne meteorolojik uyarıyla başlayan Muğlalılar Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde beklenen kuvvette gök gürültülü sağanak yağışlar için dikkatli ve tedbirli olması gerektiği aktarıldı.

siddetli-yagis-1.jpg

Meteorolojiden alınan son bilgiler doğrultusunda 2 saatlik periyotta Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği vurgulandı. Bölgede yaşanabilecek ani sel, su baskını,yıldırım, dolu yağışı ile birlikte kıyı kesimlerde hortum oluşma riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. Ulaşımda aksamalar yaşanabileceği aktarılırken ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbir alınması gerektiği söylendi.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarı kapsamında saat 8 sularında başlayan yağışların saat 10.00'a kadar devam edeceği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN