Muharrem İnce tası tarağı topladı kapıya kilit vurdu: Bir devrin sonu

Muharrem İnce tası tarağı topladı kapıya kilit vurdu: Bir devrin sonu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tası tarağı topladı. Bir devrin sonu yaklaşırken, yollara çıkacağı paylaşıldı. Son seçimlerde beklenen başarıyı sergileyemeyen Memleket Partisi'nin sonu mu geldi? İşte tüm detaylar..

BURAK ÖZTOPRAK

Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerde istediği başarıya ulaşamayan Memleket Partisi'nin merkez binasına kilit vuruldu. Partide ekonomik sıkıntıların olduğunu sık sık hatırlatan Başkan Muharrem İnce'den açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

OTOBÜS LOGOLARI SÖKÜLDÜ

Memleket Partisi’nin Ankara’daki genel merkez binası boşaltıldı ve kapısına kilit vuruldu. Parti lideri Muharrem İnce, bu kararın ekonomik sebeplerden dolayı alındığını açıkladı. Ayrıca partinin otobüsünden logoların sökülmesi dikkat çekti.

muharrem-ince-kapiya-kilit-vurdu-memleket-partisi-genel-merkezi-kapandi-6r3z.webp

HEZİMETE UĞRAMIŞTI

Geçtiğimiz genel seçimlerde Muharrem İnce, Memleket Partisi ile büyük bir çıkış yapmıştı. Ancak muhalefetin seçimde başarılı olamaması halinde suçlanacağını düşünen İnce, ikinci turda yarıştan çekilme kararı almıştı. Bu süreçte siyaset sahnesinde sıkça konuşulan bir lider olan İnce, seçimlerin ardından popülerliğini yitirdi. Yerel seçimler öncesinde ise CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olan İnce, bu ihtimale olumlu baktığını belirtmişti. Yine de Memleket Partisi, yerel seçimlere tek başına girdi ve yalnızca %0.17 oy alarak yarıştan elendi.

Şimdi ise partinin genel merkez binası boşaltıldı ve kapısına kilit vuruldu. Sözcü'nün haberine göre, İnce'nin "Bir otobüsle yollara çıkıyorum" dediği partinin otobüsünden logolar da söküldü. Partinin bu adımı tasarruf amacıyla attığı ve Ankara Etimesgut’ta daha küçük bir ofise taşınacağı bildirildi.

memleket-partisi-kapiya-kilit-vurdu.jpg

KAPIYA KİLİT VURDU

Sözcü'nün haberine göre İnce, genel merkez binasının kapatılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hazine’den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca azaltma kararı aldık. İletişim olanaklarının arttığı dijital çağda, siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk. Parti binalarını küçültüp, dijital platformlardaki varlığımızı artıracağız. Gönlü bizimle olan gençlerin ve kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayarak siyaset sahnesindeki varlığımızı güçlendireceğiz. Atatürk’ün yolunda; akıl, ahlak ve adalet demeye devam edeceğiz. Türkiye’nin çoban ateşini söndürmeyecek, yaşama sevincini ve geleceğe olan ümidimizi hep canlı tutacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN