Murat Kurum sahurda gençlerle buluştu

Murat Kurum sahurda gençlerle buluştu

Yerel seçim çalışmaları kapsamında sahada vatandaşlarla bir araya gelen Murat Kurum, bu kez sahurda gençlerle buluştu. Murat Kurum, gençlerle buluştuğu sahurda, 100 bin gence işlerini kurabilecekleri paylaşımlı ofis imkanı ve sermaye ile ulaşım gibi bir çok destek sunacağını söyledi. Öte yandan Kurum'un menemeni karıştırdığı tavanın altının yanmaması ise sosyal medyada gündem oldu.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sahurda gençlerle buluştu. Murat Kurum, öğrenci evi ziyaretinden “yemeği bana hazırlattılar ama olsun” ifadesiyle görseller paylaştı.

Ancak Kurum’un yemek pişirir gibi gözüktüğü fotoğrafta ocağın yanmadığı gözükünce sosyal medyada gündem oldu.

yeni-proje-5-002

Fatih'te gençlerin evine konuk olan Murat Kurum, "İyi akşamlar sevgili gençler. Bakın sözümüzü tuttuk, geleceğiz dedik ve geldik" dedi.

yeni-proje-7-001
Sosyal medyada gündem olan o kare

Murat Kurum, kendi elleriyle sahur için menemen yaptı, o anları kendi Instagram hesabından paylaşan Murat Kurum, "Menemen soğansız olur" dedi.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN