Murat Ongun'dan Murat Kurum'a davet

Murat Ongun'dan Murat Kurum'a davet

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kaldı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un Çekmeköy, Sancaktepe Sultanbeyli metro hattını vaat olarak duyurmasıyla bir paylaşımda bulundu. Ongun, M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının açılışına Kurum'u davet etti.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Seçime 1 aydan az bir süre kalmasıyla siyasi partiler ve belediye başkan adayları da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

MURAT ONGUN'DAN DAVET

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a bu defa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'dan bir davet geldi.

Katıldığı bir programda Çekmeköy, Sancaktepe Sultanbeyli metro hattının yapımı için vaatte bulunan Kurum'a yönelik sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ongun, 16 Mart'ta M5 Metro açılışına çağırdı.

Ongun, paylaşımında "Ongun, "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN