Musa Orhan'ın son adresi belli oldu

Musa Orhan'ın son adresi belli oldu

Her seçim döneminde olduğu gibi 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde de siyasi partilerde aday isim ve üye geçişlerinde yoğunluk yaşanıyor. Son 15 yılda 4 siyasi parti değiştiren Musa Orhan, dikkat çeken isim oldu.

31 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçimlere az bir süre kalmışken siyasi partiler hazırlıklarını sürdürüyor. İl ve ilçelerde adaylar açıklanırken partiler arasında transfer olan isimler gündemin en dikkat çekici konularından.

Beklediklerini bulamayan birçok isim başka siyasi partilerle anlaşarak siyasi kariyerini farklı bir yolda devam ettiriyor.

4 SİYASİ PARTİ DEĞİŞTİREN ORHAN'IN SON ADRESİ BELLİ OLDU

AK Parti, büyükşehir belediye başkan adaylarının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı. AK Parti, Elazığ Maden İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Musa Orhan’ı gösterdi. Orhan’ın seçim süreçlerindeki parti değişimleri dikkat çekti.

1kapak-008.jpg

2009 yılında Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı olan Orhan; AK Parti, Demokrat Parti, İYİ Parti’nin ardından tekrar AK Parti’den aday oldu.

ORHAN'IN SİYASİ GEÇMİŞİ

AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Musa Orhan, 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı oldu.

Orhan, 2013 yılında yapılan yerel seçimlerde ise AK Parti’ye geçti ancak AK Parti seçimlerde başka aday gösterince partiden ayrıldı.

2014 yılında Demokrat Parti’den yeniden Belediye Başkanı seçilen Orhan, 2015'te yeniden AK Parti’ye döndü. 2018 yılında AK Parti’den ayrılan Orhan, İYİ Parti’ye geçti ve 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den seçimlere girmesine rağmen kazanamadı.

İYİ Parti’den seçimi kazanamayan ve partiden istifa eden Musa Orhan yeniden AK Parti’ye geçti ve Maden Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN