NBA efsanesi Shaquille O'Neal acı haberi böyle duyurdu: Doktorlar ölebileceğimi söyledi

NBA efsanesi Shaquille O'Neal acı haberi böyle duyurdu: Doktorlar ölebileceğimi söyledi

NBA'nın eski oyuncusu Shaquille O'Neal, uyku apnesi yaşadığı için solunum zorlukları yaşadığını söyledi. O'Neal, doktorun kendisine "Uyku apnesi hipertansiyona veya felce neden olabilir, bu yüzden ölebilirsiniz." dediğini açıkladı.

NBA'nın eski oyuncusu Shaquille O'Neal, uyku apnesi yaşadığı için solunum zorlukları yaşadığını açıkladı. Ciddi uyku bozukluğundan dolayı risk altında olan O'Neal, doktorun kendisine "Uyku apnesi hipertansiyona veya felce neden olabilir, bu yüzden ölebilirsiniz." dediğini söyledi.

GQ dergisine verdiği röportajda sağlık durumunu anlatan Shaquille O'Neal, bu rahatsızlığı nedeniyle artık bir uyku makinesi kullanmak zorunda kalıyor

Shaquille O'Neal, şunları söyledi:

"Aldığın bütün o ağrı kesiciler... Böbreklerin biraz zayıf o yüzden ağrı kesici yok' dediler ama ben ağrı kesicilere bağımlıydım. Hareket zorluğu çektiğim bazı günler sadece bir iki tane alıyordum. Ama şimdi bundan vazgeçtim. Bacaklarıma taktığım bir makinem var. Yaptığım şey bu. Ne zaman yorulsam ya da uçtuktan sonra bacaklarım şişmeye başlasa, sadece makineye otururum ve jakuziye girerim. Gerçekten kontrol edilmem gerekiyordu. Sana D ile başlayan ve E ile biten üç harfli kelimeyi(die) söylediklerinde işler değişiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN