Ne Bodrum ne de Manavgat! Ege’nin gözde beldesi, huzurun ta kendisi! Mavi ve yeşilin muhteşem kombinasyonu

Ne Bodrum ne de Manavgat! Ege’nin gözde beldesi, huzurun ta kendisi! Mavi ve yeşilin muhteşem kombinasyonu

Tatil denildiğinde akla ya Akdeniz ya da Ege tatili geliyor. Ege'nin çok bilinmeyen son derece popüler olan bu noktası tatilinde adresi olacak. Keşfeden bu huzuru bozmamak için kimseye anlatmıyor el değmemiş onlarca koyda yüzmenin tadını çıkarıyor. Bu yıl tatilin adresi Ege'nin gözde beldesi oluyor. İşte tüm detaylar…

Son derece eğlenceli ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bu yıl soluğu Akyaka'da alacak. Akyaka'da herkesin görmesi gereken muhteşem alanları bir araya getirdik 8 yeri sizin için peş peşe sıraladık. Yaz tatilini cazip bir noktaya dönüştürecek bu yer doğal güzellikleri ile de herkesi büyülüyor. İşte tüm detaylar…

Meşhur Muğla Akyaka evleri ve mimari özellikleri | Hepsiemlak | Emlak Yaşam

AKYAKA EVLERİ

Meşhur ahşap evlerin hoş mimarisi Akyaka'nın da temelini oluşturuyor. İki kattan oluşan bu evler son derece sevimli bir görüntü sunarken tarih boyunca Batı Anadolu Bölgesi'nde yaşanan uygarlıkların izlerini de taşıyor. Ünlü ressam Nail Çakırhan tarafından tasarlanan evler mimarisi ile çok sayıda ödüle de layık görülüyor.

Azmak Nehri Nerede Ve Azmak Tekne Turu Fiyatları 2023

AZMAK NEHRİ

Akyaka'nın simgesi haline dönüşen Azmak Nehri, doğaseverlerin mutlaka uğraması gereken yerler arasında yer alıyor. Balık bolluğu ve zengin bitki örtüsü ile dikkat çeken Azmak Nehri birçok farklı aktiviteyi de bir arada bulunduruyor. Nehir boyunca sıralanan mekanlarda köy kahvaltısı yapabilir balıkların tadına bakarak farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

NASA paylaşmıştı: Azmak Nehri'ne ilgi arttı

KADIN AZMAĞI DERESİ

Onlarca su kuşu bulunan Kadın Azmağı Deresi ilçenin popüler mekanlarının başında gelir. Doğa harikası olan bu dere 1. sit alanı ilan edilerek koruma altına alınmıştır. Kano gezisi, yüzme, balık tutma ve bisiklet gezileri yapmak gibi aktivitelerin yapılabildiği Kadın Azmağı Deresi mutlaka gezilmesi gereken yerlerin arasındadır.

Tarihi Mekanlar Kişisel Ansiklopedi Erol ŞAŞMAZ

GÖKOVA AŞIKLAR YOLU

Avustralya'dan getirilen okaliptüs fidanlarının dikilmesi ile bölgeye getirilen canlılık dikkat çekerken Okaliptüs Yolu ya da Sevgi Yolu olarak bilinen Gökova Aşıklar yolunda doğa yürüyüşü yapmayı unutmayınız.

Sakartepe Seyir Terası Nerede Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti | Kahvaltı | Ula - Kaşif Yolda

SAKARTEPE SEYİR TEPE

Ege Denizi, Gökova Körfezi, Azmak Nehri ve Akyaka gibi bölgeleri kuşbakışı izleme fırsatı sunan Sakartepe Seyir Tepesi denizden 900 metre yükseklikte yer alan ve doğa yürüyüşü yapmak için muhteşem bir alan sunan inanılmaz bir yer olarak karşımıza çıkmaktadır.

Akyaka Orman Kampı - Muğla Kamp Yerleri - Deneyim ve Yorum

AKYAKA ORMAN KAMPI

Doğa içerisinde muhteşem bir kamp deneyimi yaşamak isteyenler soluğu Akyaka Orman Kampında alıyor. 300 çadır ve 70 karavan kapasitesine sahip olan Akyaka Orman Kampı denize sıfır konumda olan muhteşem bir konumda sizleri karşılıyor. Bölgede kafeterya, bulaşıkhane, çamaşırhane, banyo, tuvalet, elektrik ve otopark servisleri yer alır.

Akyaka'nın En Güzel Koyları ve Plajları - Muğla Tatil Beldeleri

AKYAKA HALK PLAJI

Çocuklu ailelerin yüzme konusunda çok iyi bir deneyim sağlaması için Akyaka halk plajını denemesi gerekiyor. Yüzme ile birlikte rüzgar sörfü, yelken ve kano gibi sporları da deneyebileceğiniz ücretsiz giriş imkanı sunan halk plajını mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kleopatra Adası ve Plajı (Sedir) (Tekne Turları, Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti)

KLEOPATRA PLAJI

Akyaka'nın gözde tatil alanlarının başında gelen Kleopatra Plajı Sedir Adası’nda bulunan muhteşem bir alan sunuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma altına alınan bu plaj denizin ve doğanın içerisinde tatil isteyenler için mutlaka görülmesi gereken bir tatil alanı olarak karşımıza çıkmaktadır. İster mükemmel plajın tadını yüzerek çıkarın isterseniz de doğa yürüyüşü yaparak yeşillikler içerisinde eşsiz bir deneyim sağlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN