Ne yağ ne pirinç! Bu kez Gaziantep'in meşhur lezzetine rekor zam geldi: Fiyatı dudak uçuklatıyor

Ne yağ ne pirinç! Bu kez Gaziantep'in meşhur lezzetine rekor zam geldi: Fiyatı dudak uçuklatıyor

Yağ, pirinç, çay derken bu kez Gaziantep’in meşhur lezzetine rekor zam geldi. Öyle ki tezgaha gidip fiyatı görenin dudakları uçukluyor. İşte rekor zamdan sonra oluşan yeni fiyatlar…

Gaziantep’le özdeşleşen bölgenin en önemli lezzetlerinden olan Gaziantep lokumunda yaşanan fiyat artışı herkesi şaşkına çevirdi. Artan fiyatlar vatandaşı şaşırtırken, geleneksel lezzetin maliyetindeki yükseliş de dikkat çekti.

TALEP ARTTI FİYATLAR FIRLADI

Gaziantep bölgesinin meşhur lezzeti olan lokuma son zamanlarda inanılmaz bir talep söz konusu. Fakat artan bu talep fiyatların da yükselmesine neden oluyor. Son zamanlarda fiyatı artan lokumun bu artışı sürdüreceği de tahmin ediliyor.

gaziantep-lokumuna-zam.jpg

Öyle ki sosyal medyada yapılan bir paylaşımda lokum dükkanının etiket reyonuna yer verilmesi de mevcut tabloyu ortaya çıkardı. Görülen etiklerde lokum fiyatları 420 TL’den başlayarak 600 TL’ye kadar çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN