Nez Demir'den Engin-Dilan Polat çıkışı: Yok içeride Kur'an okuyor!

Nez Demir'den Engin-Dilan Polat çıkışı: Yok içeride Kur'an okuyor!

Geçtiğimiz günlerde Dilan ve Engin Polat'ın avukatlarının yapmış olduğu, 'Engin Polat namaza başladı ve Dilan Polat da Kur'an okumaya başladı' ifadeleri sonrasında Polatların eski ortakları Nez Demir'den zehir zemberek açıklamalar geldi. Demir, "Yok içeride namaza başladı. Yok içeride Kur'an okuyor. Elimi öptü ve aynı eli kocasına öptürdü. Bunlar nasıl muhabbetler? Ne yapalım arkadaşım? Yaşadığımız şeyin sebebi kim? Bu insanlar..." dedi.

Kasım ayının ilk günlerinde 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' gibi sebeplerden tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer güzellik merkezi sahiplerine çevrildi. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, geçtiğimiz günlerde Engin Polat'ın namaza başladığını ve Dilan Polat'ın Kur'an okuduğunu söyledi. Bunun yanında Dilan Polat'ın kendisine, elini silmemesini ve aynı yerden Engin Polat'ın da öpmesini istediğini söylediğini belirten Kaya'nın açıklamaları Dilan'ın eski ortağı Nez Demir'i çileden çıkarttı.

Yaklaşık olarak üç-dört yıl önce Dilan Polat'la ortak olan Nez Demir sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu.

nez-demir-kimdir-dilan-polatin-eski-ortagi-nez-demir-kac-yasinda-nereli-aaed513.jpgNez Demir

'YAŞADIĞIMIZ ŞEYİN SEBEBİ KİM?'

Tüm Türkiye'de fenomenlere yönelik başlatılan incelemenin ardından mal varlığına el konulan Nez Demir, "Yok içeride namaza başladı. Yok içeride Kur'an okuyor. Elimi öptü ve aynı eli kocasına öptürdü. Bunlar nasıl muhabbetler? Ne yapalım arkadaşım? Yaşadığımız şeyin sebebi kim? Bu insanlar... Hayatımızı mahvettiler. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. Altınlarım da altınlarım kolyem de kolyem. Yeter ya. Mütevazi yaşamak zor olmamalı.

'ALKIŞ MI TUTALIM?'

Bu kadar insanı zan altında bırakıp bu kadar insanın psikolojisini bu kadar insanın ticaretini bozup... Alkış mı tutalım? Ben kara para aklama nedir bilmem. Bahis nedir bilmem. Bu ilgili suçlarla hiçbir alakam olmadığını ben biliyorum. Kendimi biliyorum. Bu belirsizlik insanı çıldırtıyor. Hesaplarım tedbirli, yurt dışı yasağım var" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN