Niğdeli adam 25 metrelik yaratık buldu! Toprağı kazınca gözlerine inanamadı: Yetkililere incelenmesi için seslendi

Niğdeli adam 25 metrelik yaratık buldu! Toprağı kazınca gözlerine inanamadı: Yetkililere incelenmesi için seslendi

Niğdeli adam toprağı kazdı, gördükleri karşısında hayrete düştü! Tam 25 metrelik yaratık, toprağın altından çıktı! Yetkililere inceleme için seslendi...

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, elektrik işçisi Dursun Tekeli'nin Başmakçı Köyü'nde fark ettiği kemiklerin dinozor fosili olabileceğini belirtmesi üzerine, yetkililer durumu araştırmak üzere harekete geçti. Niğde Müze Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede inceleme başlatıldı.

20 METRE UZUNLUĞUNDAKİ KEMİKLER DİNOZOR'A MI AİT?

nigde-dinozor.webp

Tekeli, "Arkadaşlarla telleri çekerken fark ettim. Yetkililere bildirdim. Uzun bir hayvana ait olduğunu tahmin ettik, dinozor olabilir yaklaşık 25 metreye yakın bir mesafesi var. Yakın bir zamanda oluşan bir şey değil, fosilleşmiş artık kemikler. Ben belgesel kanallarını çok izlerim bu tür şeylere merakım var dikkatimi o yüzden çekti" dedi.

İnceleme sonucunda, yaklaşık 20 metre uzunluğundaki kemiklerin gerçekten dinozor fosili olup olmadığı netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN