Nihal Candan babasına söz verdi: Avukatlık yapacağım

Nihal Candan babasına söz verdi: Avukatlık yapacağım

Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlamalarla tutuklanan ve ciddi kilo kaybı nedeniyle geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Candan kardeşlerden Nihal Candan, 'açlık grevi yapmadığını yemek görünce midesinin bulandığını' söyledi. Tahliye olduktan sonra babasına akademik kariyer yapmasına yönelik söz verdiğini söyleyen Candan, avukatlık yapacağını dile getirdi.

Son dönemlerde dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelen, kasım ayından bu yana da tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, yakın zamanda sağlık problemleri sebebiyle serbest bırakıldı.

Tedavisinin evde devam ettiğini ve mamayla beslendiğini anlatan Nihal Candan, "Cezaevinde sadece yemek yemekten değil, su içmekten bile korkuyordum. Kafam karıştı diye defalarca akıl hastanesine sevkim yapıldı" açıklamalarında bulundu. Ünlü fenomen, sosyal medyayı da bıraktığını açıkladı.

TAHLİYE OLUR OLMAZ KUAFÖRE GİTTİ

Nihal Candan'ın tahliye edilişi sonrası yaptığı açıklamalar kamuoyunun dikkatini çekti. "Anoreksiya nervoza" teşhisi konulan Candan'ın aşırı kilo kaybı ve sağlık durumu, tahliyesinin ardından da gündemdeki yerini korudu. Tahliye olduktan sonra görüldüğü kuaför ziyareti ve sokak röportajları sırasında, "33 kiloya kadar düştüm, şimdi 37 kiloyum ve hâlâ yemekte zorlanıyorum, mama ile besleniyorum" dedi.

BİZDEN NEFRET EDİYORLAR DİYE ÖMRÜMÜZ BOYUNCA HAPİS Mİ YATALIM

'AÇLIK GREVİ YAPMADIM'

Candan, cezaevinde psikolojik olarak çok zorlandığını ve yemek yiyemediğini belirtti:

"Açlık grevi yapmadım, psikolojik olarak midem almadı, yemek görünce midem bulanıyordu. Bahar ağzıma zorla bir lokma sokuyordu."

'BABAMA SÖZ VERDİM; AVUKAT OLACAĞIM'

Posta Gazetesi'ne konuşan Nihal Candan geleceğe dair planlarını da paylaştı. Sosyal medyadan para kazanmadığını ifade eden Candan, babasına verdiği akademik kariyer sözünü yerine getirerek avukatlık yapmayı hedeflediğini söyledi. Konuyla ilgili olarak Candan, "Babama akademik kariyer sözü verdim, artık mesleğimi (avukatlık) yapacağım" dedi.

Röportaj Nihal Candan'ın başını yakmak üzere: Hastane yerine kuaföre gitti - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

NE OLMUŞTU?

Öte yandan, Candan kardeşlerin adı, "Veysel amir" adı verilen bir dolandırıcılık şemasıyla anıldı. İddialara göre Candan kardeşler, piyasa değerinin altında araç satışı vaadiyle para topladı, fakat ihalelerde sorun çıktığı bahanesiyle ne araçları ne de parayı teslim etti. Bu yöntemle 13 kişi yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldı. Polis incelemeleri sonucunda diğer sosyal medya ünlülerine yönelik operasyonlar da genişletildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN