Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı: Sürekli savaş modunda, bence masum...

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı: Sürekli savaş modunda, bence masum...

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanıp sağlık sebepleriyle tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık davasında yargılanan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı. Candan, Erzan'la çok vakit geçirmek istemediğini dile getirerek, onun sürekli panik halinde olduğunu, savaş modunda olduğunu ve ölüm korkusu yaşadığını iddia etti. Ayrıca Candan, Erzan'ın masum olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Kara para aklama soruşturmasında tutuklanıp sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, cezaevindeki koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı. Candan, Erzan'ın sürekli panik halinde, savaş modunda ve ölüm korkusu yaşadığını ifade etti.

'ONUNLA ÇOK KALMAK İSTEMİYORDUM'

Cezaevindeki deneyimlerini bir YouTube kanalında paylaşan Nihal Candan, Erzan ile vakit geçirmek istemediğini belirtti. Erzan'ın sürekli endişeli bir ruh halinde olduğunu ve adeta bir savaş modunda olduğunu dile getirdi. Ayrıca Erzan'ın, diğer mahkumlar gibi cezaevinde normal bir yaşam sürmekte zorlandığını ve sürekli işlerle meşgul olduğunu aktardı.

Nihal Candan tepkilere yanıt verdi: Ailem moral olsun diye kuaföre götürdüAnoreksiya teşhisi konduktan sonra Nihal Candan

Konuyla ilgili olarak Candan, "O içeri bizden 7 ay önce girmiş. Açıkçası onunla çok kalmak istemiyordum çünkü karşımızda sürekli panik halinde, savaş modunda, ölüm korkusu yaşayan birisi olması kardeşim Bahar’la bize iyi gelmeyeceği için" ifadelerini kullandı.

Seçil Erzan hakkında iki yeni iddianame: Çorlulu pazarcı çift de dosyaya girdi, hapis cezası istemi 275 yıla çıktı - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV HaberSeçil Erzan

Candan, Erzan'ın masum olduğunu düşündüğünü ifade etti. Onun işlerinin, iddia edildiği kadar kötü olmadığını ve en fazla mesleki hatalar yapmış olabileceğini savundu. Ancak Candan, Erzan'ın cezaevi koşullarında mutlu olmadığını ve onunla aynı koğuşta kalmaktan hoşlanmadığını belirtti. Her iki mahkumun da, cezaevi hayatını zorlaştıran durumlarla başa çıkmak için beyni meşgul etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

'MASUM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM'

Seçil Erzan’ın masum olduğunu düşündüğünü belirten Nihal Candan “Masum olduğunu düşünüyorum onun. Söylenilen kadar değildir. En fazla mesleğinde bir şeyleri kapatmak için hata yapmış ya da bir üst yönetime söylememiştir yani.” diye konuştu.

Candan “Seçil Erzan mutlu muydu sizinle aynı koğuşta kalmaktan” sorusuna da ise “Onun işi daha zordu, iki deli. Deli derken bu kızlar cezaevinde gibi davranmıyor; kilo, saç cilt bakımı konuşuyorlar. Bu beyni oyalamak gerekiyordu." yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN