Nisan'ın ortasında o ilimizde beyaz esaret! Her yer bembeyaz oldu: Görenler gözlerine inanamadı

Kış mevsiminde yağmayan ilkbahar mevsiminde yağdı. Nisan ayının ortasında o ilimiz beyaz esaretin etkisinde kaldı. Her yeri bembeyaz yapan yağış görenleri şaşkına çevirdi. İşte o anlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Tüm kış boyunca beklenen ve yağmayan yağışlar için ilkbahar mevsiminin nisan ayında geldi. O illerimizde beyaz esaret etkisini gösterirken, görenler gözlerini ovaladı. Yağıştan kısa süre sonra her yer bembeyaz oldu.

KIŞ MEVSİMİNDE GELMEYEN İLKBAHARDA GELDİ

Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından bugün için sık sık fırtına uyarıları yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden de gelen uyarıların ardından ülkenin batı kesimlernde gök gürültülü fırtına etkili oldu. Fırtına saatlerinde şiddetli rüzgarlar ve yağışlar yaşanırken, o illerimizde beyaz esaret etkisini gösterdi.

yagis-1-1024x651.jpg

O İLLERİMİZ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Ülke gündeminde oturan fırtınanın ardından şoke eden görüntüler paylaşıldı. Türkiye'de kış boyunca yağmayan kar yağışına karşı ilkbahar mevsiminde beyaz esaret etkisini gösterdi. Fethiye TV tarafından paylaşılan görüntülerde Muğla ve Denizli illerinde kar olmasa da beyazlıklar dikkat çekti. Gök gürültülü fırtınanın etkisiyle oluşan yoğun dolu yağışı kar görüntüsü oluşturdu. Dolu yağışlarıyla birlikte etraf bembeyaz oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN