O banka müşterilerine 1000 TL veriyor! Yapmanız gereken tek bir şey var: Son 6 gün sakın kaçırmayın

O banka müşterilerine 1000 TL veriyor! Yapmanız gereken tek bir şey var: Son 6 gün sakın kaçırmayın

Bankalar müşterilerini memnun etmek için art arda kampanyalar düzenliyor. O banka müşterilerine 1000 TL vereceği bir kampanya başlattı. Üstelik yapmanız gereken tek bir şey var! Son 6 gün sakın kaçırmayın! İşte detaylar...

Garanti BBVA müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre sadece yapacağınız bir şeyle 1000 TL bonus yüklenecek. Kampanyaya katılmak için şubeye gitmenize gerek yok.

Şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil'e üye olan ve bireysel kredi kartı başvurusu yapan yeni müşterilere, 1000 TL harcamada 1000 TL bonus kazanma imkanı sunuyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Mobil'den müşterimiz olun, 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın!

Kampanya detaylarına göre, 1-31 Aralık tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil'i ilk kez indiren ve Garanti BBVA'lı olan müşteriler, Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularını onaylandığında, ilk 1000 TL ve üzeri harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar. Bu fırsattan yararlanmak için başvuruların Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekiyor.

Kampanyaya Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları dahil. Ancak Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değil. Personel kartları ve sanal kartlar ise kampanya kapsamında değerlendirilecek.

Kazanılan bonuslar, 25 Ocak - 25 Şubat 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek ve en çok kazandıran karta yüklenecek. Kullanılmayan bonuslar ise 26 Şubat 2024 tarihinde geri alınacak. Kampanya, müşteri bazında olup, bir müşteri kampanya başına en fazla 1000 TL bonus kazanma hakkına sahip.

Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanya kapsamı dışında tutulurken, internetten yapılan harcamalar ve online alışverişler kampanyaya dahil ediliyor.

Garanti BBVA'nın bu cazip kampanyası, mobil uygulama kullanımını teşvik ederek yeni müşteri kazanmayı ve mevcut müşterilere ek avantajlar sunmayı amaçlıyor. Bu fırsat, hem mobil bankacılığı keşfetmek isteyenlere hem de kredi kartı kullanıcılarına büyük bir avantaj sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN