O banka promosyonu 2’ye katladı! Emekliler yaşadı

O banka promosyonu 2’ye katladı! Emekliler yaşadı

Halkbank, emekli müşterilerine yönelik promosyon ödemelerinde önemli bir güncelleme yaptı. Banka, yapılan yeni düzenlemeyle birlikte emeklilere ödediği promosyon miktarını artırarak, emeklilerin yüzünü güldürecek bir adım attı.

Halkbank, emekli müşterilerine sunacağı promosyon ödemelerini katladı. Bu güncelleme, emeklilerin ek gelir elde etmelerine olanak tanıyarak, finansal desteklerini önemli ölçüde artıracak.

Halkbank’tan Emeklilere Özel Promosyon Fırsatı

Halkbank’ın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklileri, maaşlarını bankadan 3 yıl süreyle almayı taahhüt etmeleri halinde, 12.000 TL’ye varan promosyon ödemelerinden faydalanabilecekler.

Promosyon Miktarları Nasıl Belirleniyor?

Promosyon ödemeleri, emeklilerin aldıkları brüt maaş tutarına göre değişiklik gösteriyor.

• 10.000 TL ile 14.999,99 TL arası maaş alanlar için 8.000 TL,
• 15.000 TL ile 19.999,99 TL arası maaş alanlar için 10.000 TL,
• 20.000 TL ve üzeri maaş alanlar için ise 12.000 TL promosyon ödeniyor.

Ayrıca, SGK’dan ölüm aylığı alan ve maaşı 10.000 TL altında olan hak sahipleri de, başvuru yapmaları durumunda 5.000 TL promosyon alabilecekler.

Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

Emekliler, promosyon ödemesi için Halkbank şubelerine şahsen başvuruda bulunabilirler. Ayrıca, emekli maaşlarını Halkbank’a taşımak isteyenler;

• Halkbank Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden,
• Halkbank Dialog aracılığıyla,
• En yakın Halkbank şubesini ziyaret ederek,
• SGK İl Müdürlüğü’ne dilekçe vererek,
• E-devlet üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Halkbank’ın bu yeni promosyon güncellemesi, emekliler için ciddi bir ek gelir fırsatı sunuyor. Banka, bu hamlesiyle emeklilerin yaşam kalitesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN