O bankada hesabı olan parasını çeksin! Tarih verildi: Paranız devrediliyor

O bankada hesabı olan parasını çeksin! Tarih verildi: Paranız devrediliyor

Akbank’ta hesabı olanlara duyuru! Banka 10 yıllık hesabı olan vatandaşları uyardı. Parası içeride olanlar elini çabuk tutsun. O tarihten itibaren hesabınız devredilecek

Akbank’tan 10 yıllık müşterilerine acil duyuru yapıldı. İşlem görmeyen hesaplar devrediliyor. Tarih veren banka işlem yapılmayan hesapların Sigorta Fonu’a aktarılacağını belirtti. İçeride parası olan ve işlem yapmayan müşteriler için son tarih verildi

Bankalar kampanyalarını açıklamaya devam ederken, yıllardır işlem görmeyen hesaplar için de duyuru yapıldı. Türkiye’nin en çok tercih ettiği bankalardan biri olan Akbank, uzunlar işlem görmeyen hesapların Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu’a devredileceğini açıkladı.

img-2093-001.jpeg

HESAPTA PARASI OLAN DİKKAT! DEVREDİLECEK

Hesapta parası olanlar elini çabuk tutsun! 10 Yıldırım bankada işlem görmeyen hesaplar için son başvuru tarihi 15 Eylül olarak belirlendi.

Akbank’tan yapılan o açıklama:

Bankamız müşterilerinin 10 senedir işlem görmeyen mevduat, emanet ve alacakları Bankacılık Kanunu'nun 62. maddesi gereği zaman aşımına uğradığından, Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu'na devredilmesi söz konusudur. Bu durumu engellemek amacıyla zaman aşımına uğrayan mudilerimizin listesi web sitemizde ilan edilmektedir. Aşağıdaki sorgu ekranından adınız ve soyadınıza göre hesap durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Zaman aşımına uğrayacak hesabı olan müşterilerimizin, 15 Eylül 2023 tarihine kadar en yakın şubemize başvurmalarını önemle hatırlatırız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN