O ilçenin nüfusu bir anda 1 milyonu aştı! Turistler resmen akın ediyor… İğne atsan yere düşmez: Sebebi ise…

O ilçenin nüfusu bir anda 1 milyonu aştı! Turistler resmen akın ediyor… İğne atsan yere düşmez: Sebebi ise…

O ilçede nüfus bir anda bir milyonu geçti. Turistler akın akın o ilçeye giderken insanların kalabalığı görenleri şaşkına çevirdi. Bakın bu kalabalığın sebebi ne çıktı…

Türkiye’nin turizm cennetlerinden biri olan Aydın’ın Kuşadası ilçesi, Ramazan Bayramı boyunca tatil yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Şehrin girişinde kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları görülürken hem otellerde hem pansiyonlarda adeta yer kalmadı. Öyle ki şehrin nüfusu bir milyonu aştı.

yeni-proje-27-001.jpg

ADIM ATACAK YER KALMADI

Türkiye’nin en çok tercih edilen turizm bölgelerinden bile olan Kuşadası’nda, Ramazan Bayramı boyunca yoğunluk yaşandı. Bayram tatilinde Kuşadası’nı tercih etmesiyle kente yakın illerden yerli turist akını oldu. Günübirlik ziyaretçilerle birlikte Ramazan Bayramı’nda ilçenin nüfusu 1 milyonu aştı.

yeni-proje-28-001.jpg

Kentin özellikle İzmir yönünden girişinde uzun araç kuyrukları oluşurken hava sıcaklığının da artmasıyla Ramazan Bayramı boyunca Kuşadası’na gelen yerli turistler ile bölge halkı kentin dünyaca ünlü Kadınlar Denizi, Long Beach ve Sevgi Plajı’nı doldurdu. Ramazan Bayramı’nda ilçedeki mesire alanlarına da ilgi yoğun oldu.

yeni-proje-29-001.jpg

Kuşadası Belediyesi’ne ait Ada Göl Mesire Alanı ile Milli Park’ta adım atacak yer kalmadı. Kuşadası’ndaki Ramazan Bayramı bereketi turistik işletmelere de yansıdı. Kentteki otel ve pansiyonların tamamına yakınında konaklayacak yer kalmadı. Hareketlilik esnafın da yüzünü güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN