O ilde halk ekmek fiyatlarına zam! Vatandaş artık bu fiyata alacak: Ekmek almaya giderken şok olmayın

O ilde halk ekmek fiyatlarına zam! Vatandaş artık bu fiyata alacak: Ekmek almaya giderken şok olmayın

Yerel seçimlerin tamamlanması ile birlikte zam haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Ekmek almaya giden vatandaş zamlarla karşı karşıya kalacak. Halk Ekmek fiyatlarına dudak uçuklatan zamlar…

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından farklı şehirlerde ekmek fiyatlarına zam gelmeye başladı. Birçok alanda zam haberleri duyulurken son olarak zam açıklaması Halk Ekmek’ten geldi. Alanya'da Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldığı duyuruldu. Fırıncıların ekmek fiyatlarını yükseltmesinin ardından vatandaşlar Halk Ekmek’e yönelirken son zamlar herkese şaşkına çevirdi. Alanya'da Halk Ekmek satış noktalarında 6 TL'ye satılan 210 gram ekmeğin fiyatı 7 TL'ye yükseldi.

HALK EKMEK’TEN ŞAŞIRTAN ZAM

Sofraların vazgeçilmez üyesi ekmek Gün geçtikçe fiyatı artan ürünler listesine adını yazdırıyor. Fırınların 8 TL'ye sattığı ekmekler Halk Ekmek büfelerinde daha uyguna satılırken aradaki makas farkı da gitgide daralmaya başladı. Fırınlardaki ekmeği pahalı bulan Halk Ekmek’e yönelirken yerel seçimlerden sonra zam haberi de kaçınılmaz oldu.

alanya-halk-ekmek.jpg

Alanya Halk Ekmek satış noktasında normalde 6 TL'den satılan 210 gram ekmek fiyatına zam yapıldığı duyuruldu. Vatandaşlar artık 210 gramlık ekmek için 7 TL ödeyecek. Bu durumda Halk Ekmek ve fırın arasındaki fiyat farkı da 1 TL'ye düştü.

ekmekler-1.jpg

TÜM EKMEKLERE ZAM MI GELDİ?

Alanya Halk Ekmek fiyatlarına zam yapılmasının ardından vatandaşlardır bütün Halk Ekmek fiyatlarına zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Tüm ekmek fiyatlarına zam yapıldığı ile ilgili henüz net bir açıklama bulunmuyor. Halk Ekmek fiyatları Şehir şehir değişiklik gösterirken ilerleyen süreçte zam yapılıp yapılmayacağı konusu da netleşmiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN