O ilde toplu taşıma 1 TL oldu! Bu fiyata sakız bile alamazken belediye yaptı: Öğrenciler bayram edecek

O ilde toplu taşıma 1 TL oldu! Bu fiyata sakız bile alamazken belediye yaptı: Öğrenciler bayram edecek

Uzun süre tartışılan konular arasında yer alan toplu taşıma ücretleri bu kez herkesin yüzünü güldürdü. O şehirde yaşayanlar toplu taşımaya binmek için yalnızca 1 TL ödeyecek. Bu fiyata sakız bile vermeyen bakkallara inat toplu taşıma ücretleri 1 TL'ye düşürüldü. Öğrenciler ise sevinçten havalara uçmaya başladı. İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin farklı yerlerinde toplu taşımaya binmek için farklı ücret ödeyen vatandaşlar bu haberle birlikte sevinçten havalara uçuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ilçesindeki öğrenciler için toplu taşıma ücretlerini 1 TL'ye düşürdü. Seçim öncesinde verilen sözler yerine getirildi öğrenciler sevinçten havalara uçtu. İşte tüm detaylar…

TOPLU TAŞIMA YALNIZCA 1 TL

Belediye Başkanı Mehmet Aras seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirerek üniversite Rings sefer ücretlerini 1 TL'ye düşürdü. Öğrenciler tarafından yoğun olarak kullanılan Menteşe-Stadyum-AVM-Kötekli-Yeniköy, Otogar, TOKİ, Tıp Fakültesi ve Turgutreis Yurdu hatları da ücret içerisinde yer alıyor.

mupla-toplu-tasima.jpg

ÖĞRENCİLER SEVİNÇTEN HAVALARA UÇUYOR

Psikoloji bölümü öğrencisi Emel Nur, Merkeze gitmek için otobüse bindiğinde kartının 1 TL bastığını görünce çok şaşırdığını söyledi. Normalde 12.5 TL basan kartların 1 TL'ye düştüğünü gören Emel Nur, gönül rahatlığıyla merkeze sık bir şekilde gidebileceğini söyledi.

Hemşirelik Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Zeynep Özçelik, "Hatay'dan geldim ve öğrenciler için ulaşım ücretlerinin 1 TL olması bizi çok mutlu etti. Daha önce aylık 300 TL yol parası harcıyordum. Şimdi merkeze gidip gelmek de 1 TL. Başkanımıza öğrencilere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

mugla-1-tl-ulasim.jpg

ÜCRET TARİFESİ DEĞİŞTİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi 28 Mayıs tarihi itibarıyla uygulamaya başladığı yeni ücret tarifesi ile birlikte öğrencileri sevindirdi. Belirlenen hatlar üzerindeki öğrenci tarifesi 1 TL'ye düşürüldü. Muğla Belediyesi tarafından belirlenen güzergahlar şu şekildedir:

  • Menteşe Stadyum-AVM-Kötekli-Yeniköy
  • Menteşe Stadyum-AVM-Kampüs
  • Menteşe Stadyum-Otogar-TOKİ-Tıp Fakültesi-Turgutreis Yurdu-Kampüs
  • Menteşe Otogar-Stadyum-Tıp Fakültesi-Turgutreis Yurdu-Kötekli Yeniköy (Gece Otogar Hattı)
  • Menteşe-Otogar-Tıp Fakültesi-Turgutreis Yurdu-Kötekli-Yeniköy

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN