O ilimiz cayır cayır yanıyor! Resmen her gün 2 derece artıyor: Bu kez termometreler 52’yi gördü

O ilimiz cayır cayır yanıyor! Resmen her gün 2 derece artıyor: Bu kez termometreler 52’yi gördü

O ilimizde kavuran sıcaklar perişan ediyor! Sıcaklık resmen her gün iki derece daha artıyor! İnsanlar serinlemek için kendini çeşme başına attı. İşi olmayan evden çıkmasın. Bu kez termometreler 52’yi gördü...

Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar zor anlar yaşatıyor. En sıcak illerimizden biri. Resmen cayır cayır yanıyor.

TERMOMETRELER 52 DERECEYİ GÖSTERDİ

Türkiye'nin en yüksek hava sıcaklıklarının yaşandığı şehirlerden biri olan Şanlıurfa’da termometreler 52 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar, bu kavurucu sıcaklarla başa çıkabilmek için çeşitli yollar arıyor. Serinlemek için parkları ve yeşil alanları tercih edenlerin yanı sıra, çeşme başlarında su dökerek ferahlamaya çalışanlar da var.

Şanlıurfa'da termometreler 52 dereceyi gösterdi

Şanlıurfa'da termometrelerin 52 dereceyi göstermesi, şehirde yaşamı zorlaştırdı. Bu aşırı sıcak hava koşullarında serinlemek isteyen vatandaşlar, parklar ve yeşil alanlarda vakit geçirerek gölge alanlarda serinlemeye çalışıyor. Özellikle çocuklar ve yaşlılar, parkların sunduğu gölge ve yeşil alanlardan faydalanarak biraz olsun rahatlamayı hedefliyor.

Bazı vatandaşlar ise daha doğrudan yöntemlerle serinlemeyi tercih ediyor. Şehrin çeşitli yerlerinde bulunan çeşme başlarında toplanan insanlar, üzerlerine su dökerek serinlemeye çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN