O ilimizde Eylül'ün 1'inde beyaz bereket sürprizi! İstanbul'u pas geçip orayı vurmuştu: Kimse beklemiyordu

O ilimizde Eylül'ün 1'inde beyaz bereket sürprizi! İstanbul'u pas geçip orayı vurmuştu: Kimse beklemiyordu

Sonbahar mevsiminin ilk günü o ilimize resmen beyaz bereket sürprizi geldi! İstanbul’a uğramadan direkt orayı vurmuştu. El Nino ve Eyyam-ı Bahur’dan sonra resmen ilaç gibi geldi. Kimse beklemiyordu ama herkes çok sevindi…

Bu yıl sıcak hava dalgaları ile mücadele etmeye çalışan Türkiye, günlerdir serin havaların hayalini kuruyor. Sonbahara giriş yapmamızla beraber ise ilk sevindirici haber o ilimizden geldi. Resmen beyaz bereket sürprizi… İstanbul’a uğramadan o ilimize geçmesini kimse beklemiyordu ama şehir halkı çok sevindi.

HER YER BEMBEYAZ OLDU

Sosyal medyadan sık sık hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan “Hava Forum” sitesi yeni bir paylaşımla etrafın nasıl bembeyaz olduğunu gözler önüne serdi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Sanayi Mahallesi Yanyol Caddesi üzerinden ortaya çıkan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminleri sonrasında bölgede sağanak yağış görüldü. Yağışın olumsuz etkilediği noktalardan biri İzmit Sanayi Sitesi olurken her yer bembeyaz oldu.

iz.jpg

İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Etkili yağış sonrasında birçok iş yerini su basarken sitenin içinde bulunan cadde ve sokaklarda göletler oluştu. Araçların zorlandığı noktalardan birinde ise köpükler ortaya çıktı. Etrafa kar yağmış havası veren bu köpükler görenleri şaşkına çevirdi. Etrafın köpükle dolmasının nedeni ise henüz bilinmiyor.

YAĞIŞ SONRASI BU GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Hava Forum sitesi sosyal medyada yaptığı paylaşımla İzmit’in son halini gözler önüne serdi. Paylaşımda şunlara yer verildi:

“Kocaeli, İzmit'te yağış sonrası oluşan görüntüler...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN