O ilimizde hava eksi 4 dereceye kadar düştü! Arabaların camları buz kesti: Kış yavaş yavaş yüzünü gösteriyor

Son dakika haberi... Ekim ayı ile birlikte hava sıcaklıkları hızla düşmeye başladı. Özellikle İstanbul ve Ankara başta olmak üzere sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam ederken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar hangi illerde bekleniyor?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. O ilimizde hava eksi 4 dereceye kadar düştü. Arabaların camları buz kesti! O tarihte soğuk havalar İstanbul'u vuracak, aman dikkat!

Eylül ayında etkili olan sıcak hava dalgası Ekim ayı ile birlikte yerini yağışlı havalara bırakmış durumda. Sıcaklıklar hızla düşerken Doğu Anadolu ve Batı Karadeniz'de sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Hafta sonunda İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O ilimizde hava eksi 4 dereceye kadar düştü. Arabaların camları buz kesti! Sibirya soğukları geliyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz ve Marmara’nın kuzeyi zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra İstanbul’un kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Marmara’nın doğusunda pus ve yer yer sis beklenmektedir. Yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar çoğu zaman kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

jhjhhj-61.jpg

HAFTA SONUNDA İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Parçalı ve az bulutlu, kuzeyi zamanla çok bulutlu, Gece saatlerinden sonra İstanbul’un kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. bölgenin doğusunda sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis beklenmektedir.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

O İLİMİZDE HAVA EKSİ 4 DERECEYİ GÖRDÜ! ARABALARIN CAMLARI BUZ KESTİ

Soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına alırken Kars'tan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Hava sıcaklığının hissedilir derecede düştüğü kentte soğuktan araçların camları donarken, vatandaşlar araçlarının camlarının buzunu temizlemek için dakikalarca uğraştı.

hgghhg-51.jpg

Aracının camının buz tuttuğunu ifade eden vatandaşlar, "Havalar bayağı soğudu, araçlarımızın camları buz tuttu. Soğuk hava Kars’ta başladı diyebiliriz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN