O iş ilanına tıklayan yandı! Adamın başına öyle bir şey geldi ki…

O iş ilanına tıklayan yandı! Adamın başına öyle bir şey geldi ki…

İşsizliğin arttığı son dönemlerde artık ilginç işlere de yönelim başladı. Kendine bulduğu iş için o ilana başvurdu, hayatının şokunu yaşadı! Adamın başına öyle bir şey geldi ki... Aman dikkat! Sıradaki siz olabilirsiniz... Bir anlık dalgınlığınızla bu linke tıklamayın..

Trabzon'da yaşanan olay, internet üzerinden görülen jigolo ilanına başvuruda bulunan 41 yaşındaki M.B. tarafından yaşandı. M.B, ilanı yanıtladıktan sonra kimliği belirsiz bir dolandırıcıyla iletişime geçti.

TAM 76 BİN 630 TL DOLANDIRILDI

fdsffsd.jpg

Dolandırıcı, çeşitli bahanelerle M.B'den para talep etti. Bu isteklere boyun eğen M.B, toplamda 76 bin 630 TL'yi dolandırıcının hesabına gönderdi.

Parayı yolladıktan sonra dolandırıcıdan cevap alamayan M.B, olayın dolandırıcılık olduğunu fark ederek durumu hemen polis merkezine taşıdı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın detaylarına yönelik incelemelerini başlattı.

TUZAĞA DÜŞMEMEK İÇİN DİKKAT

thumbs-b-c-23c6eae100b649981c42ba0af1242870.jpg

Dolandırıcılar, mağdurlarını internet üzerinden çeşitli vaatlerle kandırarak paralarını almaya çalışıyor. Bu tür dolandırıcılık vakalarının artmasıyla birlikte emniyet güçleri, vatandaşları bu tür tuzağa düşmemek ve şüpheli durumları hemen yetkililere iletmek konusunda uyarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN