O kentte hava ile deniz suyu sıcaklığı eşitlendi: Havlusunu alan plaja koştu

O kentte hava ile deniz suyu sıcaklığı eşitlendi: Havlusunu alan plaja koştu

Takvimler ekim ayını gösterirken Antalya'da yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Konyaaltı Sahili'nde hava sıcaklığı ve deniz suyu 25'i görünce güzel havanın tadını çıkarmak isteyenler havlusunu alıp plaja koştu.

Türkiye'nin birçok şehrinde sonbaharda serin hava etkili olurken, turizm kenti Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Kentte hava ve deniz suyu sıcaklığı 25 derece, nem oranı ise yüzde 31 ölçüldü.

dola.jpg

KONYAALTI SAHİLİ DOLDU TAŞTI

Güneşli havanın hakim olduğu kentte park ve bahçelerin yanı sıra sahillerde yoğunluk oluştu. Güzel havanın tadını çıkarmak isteyen yabancı tatilci ve Antalyalılar, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

den.jpg

Sahile gelenlerden kimisi güneşlenirken kimisi denize girerek yüzdü. Su sporu yapmayı ihmal etmeyen turistler, sörf tahtası üzerinde zaman geçirirken, çocuklar ise denize girip sahilde oynayarak keyifli dakikalar geçirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN