O kişilere de ikramiye yolu göründü! Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi: Onlar da bayram ikramiyesi alacak

O kişilere de ikramiye yolu göründü! Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi: Onlar da bayram ikramiyesi alacak

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşa üst üste müjdeli haberler verilme devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile birlikte ifade ettiği sürprizin detaylar gün yüzüne çıkıyor. Çalışmaların devam ettiği bilgisi ile birlikte bir yaş grubunun daha ikramiyeden faydalanacağı ifade ediliyor. İşte tüm detaylar...

13'üncü Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte seri bir şekilde yeni kararlar alınmaya devam ediliyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimleri ile birlikte yeni çalışmalar hız kazandı.

Seçime doğru yapılan hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partisinde yer alacak milletvekili aday listelerinde güncelleme yaparken bir diğer yandan da önümüzdeki dönemlere yönelik projelere dair çalışmalar başlatıyor.

İlim Yayma Vakfı 52'inci Genel Kurulu'nda yaptığı açıklama ile müjdeyi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürprizleri ortaya çıktı. Üzerinde çalışmaların sürdüğü sürprizler haberin devamında yer alıyor.

ekran-resmi-2021-03-10-00-jc4k-cover-png.webp

VATANDAŞLIK FONU!

Üzerinde çalışmaların devam ettiği sürprizlerden birisi vatandaşlık fonu oldu. Çocukların doğumu ile birlikte devlet tarafından çocuklar için aylık 100 veya 200 TL tutarında para fonlanacak. 18 yaşına gelmesiyle birlikte elinde tuttuğu parayı isterse kendi için isterse belirli bir koşullarda tüketebilecek.

Yapılan bu çalışmanın ise "vatandaşlık maaşı" olarak adlandırılabileceğine dikkat çekildi. Çocukların hesabında biriken paranın üniversite eğitimi amacıyla kullanılması gerektiğine dair bir formüş üzerinde çalışmalar sürüyor.

dhatcfrxuaytwfu.jpg

ERTELEMELİ EVLİLİK KREDİSİ!

Açıklanan sürprizlerden birisi de yeni evlenecek olan çiftlere duyuruldu. Çiftlerin evlilik durumunda ev eşyaları ve birçok benzeri harcamalarını rahat bir şekilde yapabilmesi için ve sıkıntı yaşamaması adına kamu bankalarından 250 bin lira tutarlarında uygun faizli kredi sağlanacak. Yeni evlenecek olan kişiler için yapılan çalışmalar ile birlikte krediler 2-3 yıl süresi boyunca geri ödemesiz olarak, sonrasında ise 10 yıla yayılan vadelerin uygulanacağı belirtildi.

63cb05574e3fe11624d28c2c.webp

ÖĞRENCİ BAYRAM İKRAMİYESİ!

Bayram günlerinde emeklilere verilen bayram ikramiyesi öğrenciler için de düşünülüyor. Üniversite öğrencileri de emekli vatandaşlar gibi Ramazan ve Kurban Bayramları'nda, yılda iki kez ikramiyeden faydalanacak. Yapılan ödeme "Bayram harçlığı" kapsamında üniversite öğrencilerinin hesabına yatırılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN