O kurumdan iş arayana sevindiren haber! KPSS şartsız yüksek maaşla personel alımı yapıyor! Kızılay iş fırsatı için online başvuru ekranı açıldı

O kurumdan iş arayana sevindiren haber! KPSS şartsız yüksek maaşla personel alımı yapıyor! Kızılay iş fırsatı için online başvuru ekranı açıldı

İş arayan insanlar için Kızılay yeni bir iş ilanı yayınladı. Peki Kızılay hangi pozisyonlara alım yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

İnsanlar internet üzerinden kurumların iş ilanları ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Yeni kadrolar açan kurumlardan biri de Kızılay oldu. Peki Kızılay başvuru şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIZILAY İŞ İLANI

Kızılay daha önce açtığı kadrolara yeni kadrolar dahil etti. Kızılay'ın KPSS şartı aranmadan alacağı pozisyonlar şu şekilde; Dikim yapıştırma ve kesme usta yardımcısı Ankara için, dikim yapıştırma ustası Ankara için, serigrafi ustası Ankara için, insan kaynakları uzmanı Ankara için, araştırma ve geliştirme uzmanı makine mühendisi Ankara için yaşlı bakım teknikeri İstanbul Kartal için, satın alma uzmanı Ankara için, doktor İstanbul Kayseri ve Konya için, muhasebe uzmanı Ankara için, kulak burun boğaz uzmanı İstanbul için alınacak. Kızılay iş ilanına başvurular Kızılay Kariyer internet sitesine girerek online olarak yapılacak.

KIZILAY BAŞVURU ŞARTLARI

Kızılay açılan iş ilanlarına başvuru yapacak adaylarda bazı şartlar aranıyor.

DİKİM YAPIŞTIRMA VE KESİM USTA YARDIMCISI

İş için 45 yaşını geçmemek, kendisine verilen işleri yerine getirebilmek, en az 2 sene deneyimli olmak, sanayi tipi çift iğne dikiş makinesi, sanayi tipi tek iğne dikiş makinesi ya da el tipi yapıştırma makinesinden birini kullanmayı bilen, askerlik hizmetini tamamlamış, sorumluluk duygusu yüksek, uygulama, çalışma disiplini ve ilke değerlerine yönelik hareket eden, gelişim ve eğitime açık, çözüm odaklı olabilen, ağır işlerde çalışabilen, çalışma ve seyahat engeli olmayan, üretim hedeflerini belirleyecek ve üretime yardımcı olabilecek kişiler alınacak.

DİKİM YAPIŞTIRMA USTASI

İş için en az 5 sene deneyimli olmak, 45 yaşı geçmemek, T300 yapıştırma makinesi kullanan, askerlik hizmetini tamamlamış, üretim için gerekli malzemeleri tespit edebilecek, sanati tipi tek ve çift iğne dikiş makinesi kullanabilen, yüksek frekans yapıştırma makinesi kullanabilen, kendisine verilen görevleri yerine getirebilen, makinelerden en az iki tanesini kullanabilen, tecrübesi yüksek, teknik bilgilere hakim, uygulama becerisi yüksek, sorumluluk duygusu ve iletişim becerisi yüksek, kaliteli üretim yapabilen, seyahat engeli olmayan, ağır işlerde çalışabilen kişiler işe alınacak.

SERİGRAFİ USTASI

İş için 45 yaşını geçmemiş, en az lise ya da ön lisans mezunu, çalışma ve seyahat engeli olmayan, ağır işlerde çalışabilen, askerlik hizmetini tamamlamış, işletim sistem ve yönetim bilen, sorumluluk duygusu yüksek, uygulama, üretim ve sonuç odaklı, Corel Draw, Adobe Photoshop, İllustrator, Flash, Indesing programlar ve MS Office programlarını kullanmayı bilen, WEB sitesi internet yazılım ve tasarım, html, css jQuery yazılım dili bilen, dijital baskı makineleri kullanmayı bilen, teknik becerisi güçlü, tasarım gücü olan, baskı hazırlık ve baskı teknik konusunda bilgisi olan, dijital baskı süreçleri ile ilgili bilgisi olan kişiler işe alınacak.

İNSAN KAYNAKLARI UZMANI

İş için aktif araç kullanmayı bilen, seyahat engeli olmayan, Kamu Yönetimi, İşletme veya Maliye mezunu, organizasyonel yapı ve analiz yetkisi olan, erkek kişiler için askerlik hizmeti tamamlanmış, bordro bilen, teknik şartname ve dökuman konusunda bilgi sahibi, iş güvenliği ve işçi sağlığı bilgisi olan, MS Office programlarını bilen, çalışma mevzuatları ile ilgili konularda bilgili, sosyal güvenlik mevzuatı bilgisi olan, iyi derecede İngilizce bilen, SAP HR modül kullanımını bilen, oryantasyon ve eğitim yönetimi ile ilgili bilgili, problem çözme becerisi yüksek, kıdem ve ihbar tazminatı hesaplamayı bilen kişiler işe alınacak.

ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME UZMANI MAKİNE MÜHENDİSİ

Üniversitelerin teknik mühendislik ve makine mühendisliği bölümlerinden mezun, şirketlerde Ar-Ge ve mühendislik departmanlarında 5 sene deneyimli, T-AutoCad, Sketch-up ve Solidworks gibi programları kullanması bilen, montajlı ürün tasarlama ve parçaların alınması ile ilgili bilgisi olan, malzemeleri bilen, reçete hazırlama konusuna hakim, askerliğini tamamlamış adaylar işe alınacak.

YAŞLI BAKIM TEKNİKERİ

Pozisyon için İstanbul'da ikamet eden ve edebilecek, üniversitelerden ilgili bölümleri bitiren ya da konu ile ilgili sertifikası olan, ekip çalışmasına yatkın, alanında en az 2 sene deneyimli, fizik tedavi alanıyla ilgili ve sunum yapma becerisi yüksek ve erkek adaylar için askerliğini tamamlamış adaylar işe alınacak.

SATIN ALMA UZMANI

Pozisyon için erkek adayların askerlik hizmetini tamamlaması, ithalat ve ihracat konusunda tecrübesi olan, seyahat engeli olmayan, ileri derece İngilizce bilen, MS Office ve Office 365 programlarını ileri derece bilen, SAP MM modulü kullanımını bilen, ehliyeti olan ve aktif araç kullanan, satın alma departmanında 5 sene tecrübesi olan ve konfeksiyon kumaş gibi konularda tecrübeli kişiler işe alınacak.

DOKTOR

Kızılay doktor pozisyonu için Nöroloji, Çocuk, Kardiyoloji, Üroloji, Dahiliye, Göz, Ortopedi, KBB alanlarında hekimler işe alınacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN